07 Σεπτεμβρίου 2017

9+1 ιδέες για outfits που κάθε μαμά πρέπει να δοκιμάσει το Φθινόπωρο

Σήμερα στο Busy Mama's Corner φιλοξενώ με πολύ μεγάλη χαρά την Ιωάννα Λυμπεροπούλου από το Ioanna's Notebook μια blogger που ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα και με κέρδισε με την ποιοτική της δουλειά. Όντας ειδική σε θέματα μόδας την προσέγγισα ώστε να ετοιμάσει για όλες εμάς τις μανούλες ιδέες για 10 outfits που μπορούμε να δημιουργήσουμε και μόνες μας είτε με ελάχιστo shopping έτσι για να ανανεωθούμε είτε με κομμάτια που ήδη έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας τώρα το Φθινόπωρο.
Πριν σας αφήσω να χαζέψετε την καταπληκτική της δουλειά να πω ότι είναι τιμή μου να φιλοξενώ ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουν και παθιάζονται μαζί του. Κι επειδή τη γνώρισα και πρόσφατα από κοντά θέλω να σας πω ότι είναι όντως τόσο θετικός άνθρωπος όσο βγαίνει μέσα από τα κείμενα της. Κορίτσια μου ιδού το κείμενο της Ιωάννας...


Kailee-wright-gray-slouchy-tshirt-nordstrom-1
http://www.kaileewright.com/four-items-ultimate-momiform/#more-4727

Καλώς σας βρήκα! 
Σίγουρα κάπου θα έχετε συναντήσει τον όρο "momiform" (αντίστοιχό του στα ελληνικά, δυσκολεύομαι να βρω). Εγώ τον συνάντησα που αλλού ... στο Internet και είναι μια λέξη που πραγματικά περιγράφει τα περισσότερα καθημερινά μου outfits. Ουσιαστικά momiform θεωρείτε ένα outfit το οποίο είναι ταυτόχρονα κομψό και περιποιημένο - που άνετα θα φορέσεις στη δουλειά (ενδεχομένως με μερικές αλλαγές και προσθήκες) - αλλά τόσο άνετο ώστε να σου επιτρέπει να κινηθείς (τρέξεις) ελεύθερα στο πάρκο ή να κουβαλήσεις τα βάρη της οικογένειας (ψώνια, παιδιά κλπ.). Μπορεί πιο παλιά να είχαμε την δυνατότητα (και το κουράγιο) να φορέσουμε οτιδήποτε θέλαμε, από εφαρμοστά ρούχα μέχρι ψηλοτάκουνα παπούτσια, τώρα πια πρωταρχικό ρόλο στο ντύσιμό μας παίζει η άνεση, σωστά; 

Τα βασικά κομμάτια για momiform outfits σίγουρα τα έχουμε όλες στη ντουλάπα μας. 
- Ένα κολακευτικό παντελόνι (τα jeans είναι ιδανικά), το οποίο θα ταιριάζει με σχεδόν τα πάντα και θα μπορείτε να φοράτε κυριολεκτικά κάθε μέρα. Αποφύγετε οτιδήποτε στενό, το οποίο θα περιορίσει τις κινήσεις σας και φορέστε κολάν μόνο εφόσον το σώμα σας το επιτρέπει (τα έχουμε δει όλα πια!). Επίσης καλό είναι να αποφύγετε τα λευκά και γενικά ανοιχτόχρωμα παντελόνια τα οποία λερώνονται στα πρώτα 5 λεπτά! 
- Ένα καλής ποιότητας μπλουζάκι στα αγαπημένα σας χρώματα, το οποίο δεν θα τσαλακώνει πολύ και δεν θα ξεχειλώνει/κρεμάει από τα τραβήγματα. 
- Βολικά, άνετα παπούτσια. Μπορεί να είναι ένα ζευγάρι πέδιλα, μπαλαρίνες, αθλητικά ή οτιδήποτε σας κάνει να αισθάνεσθε άνετα. Προτιμήστε κάτι που θα μπορείτε να βάζετε/βγάζετε εύκολα χωρίς πολλά κορδόνια και λουράκια (εκτός και εάν θέλετε να κυκλοφορείτε ξυπόλυτες στον παιδότοπο!). 
- Μια τσάντα αρκετά μεγάλη, για να χωρά τα απαραίτητα (βλ. πάνες, μωρομάντηλα, μπουκάλι με νερό, σνακ, πορτοφόλι, κινητό ... κλπ.). Τα σακίδια πλάτης είναι ιδανικά καθώς αφήνουν τα χέρια ελεύθερα και μπορείς να κινηθείς εύκολα.
- Γυαλιά ηλίου. Η εύκολη λύση για να κρύψετε κούραση, ταλαιπωρία, μαύρους κύκλους και πρηξίματα. Καλό και το μακιγιάζ αλλά ακόμα καλύτερα τα γυαλιά ηλίου! Δίνουν μια αίσθηση κομψότητας και ταιριάζουν με όλα. Εάν προσθέσετε και λίγο κραγιόν θα το απογειώσετε! 

Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες για momiform outfits ώστε να δημιουργήσετε τα δικά σας. 


blanknyc good vibes jeans, target taupe slip on sneakers, spring fashion 2017, fashion blogger outfit


Superga 2


http://www.elleapparelblog.com/wp-content/uploads/2016/02/kendramaarse-4908-683x1024.jpg


Merrick's Art Casual


A classic momiform look, perfect for any mom looking to stay fashionable and comfortable while chasing kiddos!


Mom Style Christine Hello Fashion Blog


Pink gingham top


Merrick's Art Madden Girl Ankle Boots


http://barefootblond.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2017/05/6Z3A0086.jpg


burgundy-fall-outfit

Η Ιωάννα μέσα σε λίγες γραμμές όπως η ίδια θέλησε να περιγράψει τον εαυτό της: 

Γειά σας! Είμαι η Ιωάννα, μια εργαζόμενη σύζυγος, μητέρα 2 αξιολάτρευτων πλασμάτων και blogger του Ioanna’s Notebook. Πρόκειται για ένα lifestyle blog το οποίο δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2015 από την ανάγκη για μια δημιουργική διέξοδο από την καθημερινότητα αλλά και ως μέσο για να μοιραστώ με τον υπόλοιπο κόσμο τα ενδιαφέροντά μου. Σχεδόν καθημερινά (κυρίως Δευτέρα - Παρασκευή) δημοσιεύονται αναρτήσεις πάνω σε θέματα μόδας, ομορφιάς και γενικότερα lifestyle καθώς και προτάσεις shopping. Στόχος μου είναι να προσφέρω έμπνευση σε όλες τις μοντέρνες γυναίκες, ώστε να κάνουν τόσο την ημέρα όσο και τη ζωή τους ομορφότερη και καλύτερη.

Την Ιωάννα μπορείτε να τη βρείτε και να την ακολουθήσετε σε όλα τα social media...

Instagram - @ioanna_limberopoulou
Facebook - @ioannasnotebook
Twitter - @ilnotebook
Pinterest- @ioannalimbe

Και μην ξεχνάτε...
Μείνετε συντονισμένοι στα social media της Busy Mama...
Facebook Busy Mama's Corner
Instagram @busy_mamas_corner


Κι αν θέλετε να μη χάνετε ανάρτηση τότε συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog κι έτσι θα έχετε άμεση πρόσβαση στο Busy Mama's Corner!!!

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση σας φιλώ
Έλενα Μ

6 σχόλια:

  1. Μπράβο Ελενα μου για την πρωτοβουλία σου να μας γνωρίζεις νέες μπλοκερς! Δεν την ήξερα την Ιωαννα αλλα τωρα την εμαθα και θα την ακολουθήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινακι μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια... Η Ιωαννα εχει ενα καταπληκτικο κατα την ταπεινη μου αποψη blog!!!😘😘😘😘😁

      Διαγραφή
  2. Η Ιωάννα έχει πολύ καλή αισθητική!Μπράβο Έλενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτα μαζι σου Χρυση μου!!! Η ματια της ειναι εξαιρετικη!!!😍😍😍😘😘😘

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίες Συμβουλές! Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ αγαπημενη μου να τα δοκιμασεις ολα με την κορμαρα που εχεις και να μας βγαλεις φωτο να σε βλεπουμε!!!😘😘😘😘

      Διαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design