21 Δεκεμβρίου 2016

XMAS GIVEAWAY!!!

Photo Credits: Pixabay.com

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!! Γιατί??? Για πολλούς λόγους αλλά κυρίως γιατί ξεκινά ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός μας όχι με ένα αλλά με τρία διαφορετικά δώρα για εσάς!!!
Το Busy mama's Corner σε συνεργασία με δυο νέες και ταλαντούχες καλλιτέχνιδες αλλά και μαζί με τον Εκδοτικό Οίκο Λιβάνη σας κάνουμε δώρο τα γούρια για τη νέα χρονιά αλλά κι ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο βιβλίο για τους μικρούς μας φίλους.

Ας τα δούμε όλα όμως αναλυτικά!!!
Πρώτα θα γνωρίσουμε τους δωροθέτες μας και μετά θα σας εξηγήσω τι πρέπει να κάνετε.

Το πρωτο γουρι ειναι απο τη Νικολέτα Θάνου. Η Νικολετα ειναι μια ταλαντουχα δημιουργος που μενει στο Βολο και τον τελευταιο καιρο φτιαχνει καταπληκτικα πραγματακια με τη ραπτικη της μηχανη ενω παραλληλα αναλαμβανει να φτιαξει πανεμορφα πραγματα για βαπτισεις και οτιδηποτε αλλο βαλετε στο μυαλο σας, η Νικολετα ειναι εδώ για να τα κανει πραγματικοτητα. Μπορειτε να θαυμασετε τις δημιουργιες της ΕΔΩ.





Η Χριστίνα απο το Be You handmade bijoux ετοιμασε πανέμορφα γουρια κοσμηματα κι εγω ηδη φοραω το δικο μου σε μπλε χρωμα. Η Χριστινα χαριζει σε μια τυχερη απο εσας αυτο το υπεροχο γιορτινο γκρενα γουρι βραχιολι για να σας συντροφευσει και να σας φερει τυχη το 2017!!! Τις δημιουργιες της Χριστινας μπορειτε να τις βρειτε  ΕΔΩ.




Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ χαριζουν ενα αντιτυπο του βιβλιο "ΤΙΚ ΤΑΚ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ" και ειναι η ιστορια ενος μοναχικου ρολογα και του ποντικου που κρυβεται στο υπογειο του. Η συγγραφεας στο βιβλιο περιγραφει ποσο μας επηρεαζει η μοναξια και τι κανει τελικα ο ποντικος για να γιορτασουν με παρεα αυτος και ο ρολογας τα Χριστουγεννα. Η επισημη σελιδα των εκδοσεων στο Facebook ειναι ΕΔΩ. Θα ακολουθησει αναλυτικη βιβλιοπαρουσιαση για το βιβλιο στο blog.



ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...

1. Κάνετε like στη σελιδα του Busy mama's Corner στο Facebook που θα τη βρειτε εδώ.
2. Χαρίζετε ένα like και στους τρεις δωροθέτες του διαγωνισμού στις σελίδες τους που σας έδωσα παραπάνω.
3. Κοινοποίηση τη φωτογραφία του διαγωνισμού μας που θα βρείτε εδώ.
4. Συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής. ΠΡΟΣΟΧΗ...εάν δεν έχετε λογαριασμό στο Facebook το δηλώνετε στη φόρμα παρακάτω.


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Δεκτές γίνονται συμμετοχές μόνο από Ελλάδα και μόνο μία συμμετοχή ανά άτομο (ανά προφίλ στο FB) επιτρέπεται.
2. Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα ακολουθήσουν και τα 4 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.
3. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή από την Τετάρτη 21/12/2016 έως και την Παρασκευή 30/12/2016  τα μεσάνυχτα.
4. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
5. Ο/Η τυχερός/ή αναγνώστης/στρια θα αναδειχθεί με κλήρωση και το όνομά του/της θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Busy Mama's Corner όπως επίσης θα ειδοποιηθεί και μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, προκειμένου να μας στείλει μία ταχυδρομική δ/νση για να του/της αποσταλεί το δώρο . Εφόσον δεν απαντήσει εντός 5 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail, θα επαναληφθεί η κλήρωση.
6.Τα δωράκια θα αποσταλούν κατευθείαν από τη Busy mama στον/στην τυχερό/ή και το βιβλίο από τις εκδόσεις Λιβάνη.
7. Αν επιθυμείς να αφήσεις οποιοδήποτε σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση, μπορείς φυσικά να το κάνεις, αλλά αυτό δεν συνιστά συμμετοχή στην κλήρωση. Για οτιδήποτε απορίες έχεις, μη διστάσεις να με ρωτήσεις αφήνοντάς μου σχετικό σχόλιο.




ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


3 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είσαι καλά Δήμητρα! Καλή χρονιά εύχομαι κι ότι επιθυμείς!!! καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε πολύ, Έλενα, για τα δώρα! Καλή χρονιά!
    Maria Ifadopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design