10 Νοεμβρίου 2016

Busy mama's beauty tips!


Κορίτσια μου η Καίτη από τις Παραμυθένιες απάντησε σε μια πρόκληση /πρόσκληση της Μαρίας από το Beauty Harmony blog η οποία πολύ προβληματίστηκε με μια ανάρτηση που ανέβασε η Μάγδα μου από το Κάθε Μέρα Γονείς κι έτσι λοιπόν βρέθηκα απόψε να σας γράφω τα τρία beauty tips που χρησιμοποιώ μέσα στη μέρα μου.

Δε θα διαφοροποιηθώ από τα άλλα κορίτσια λέγοντας ότι τώρα που έγινα μαμά δεν έχω πια το χρόνο που είχα παλιότερα για να περιποιηθώ τον εαυτό μου. Παρόλα αυτά προσπαθώ να έχω ένα τεταρτάκι για μένα μέσα στην κάθε μέρα.

Επίσης η ανάρτηση αυτή με βρίσκει σε μεταβατικό στάδιο καθώς αποφάσισα πρόσφατα να αλλάξω φιλοσοφία στα καλλυντικά που χρησιμοποιώ και πρόσφατα επέλεξα την YVES ROCHE μια Γαλλική εταιρεία με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της φυτικής κοσμετολογίας. Υπεύθυνη για την αλλαγή αυτή είναι η φίλη μου η Εύη από το mama's 'n' papa's και μια εβδομάδα σχεδόν μετά μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένη και δεν έχω μετανιώσει για την απόφασή μου!!!

Πάμε λοιπόν στα τρία beauty tips από τη Busy mama:

1. Καθαρισμός κι ενυδάτωση της επιδερμίδας (πρωί - βράδυ). Ποτέ δεν άντεχα στην σκέψη πως θα κοιμηθώ με το μακιγιάζ στο πρόσωπό μου. Οπότε πάντα καθαρίζω  κι ενυδατώνω το πρόσωπό μου. Πρόσφατα εξειδικεύτηκα στη χρήση μασκών ομορφιάς. Προσπαθώ να κάνω μια φορά την εβδομάδα απολέπιση, μια φορά μια μάσκα για βαθύ καθαρισμό και μια φορά την εβδομάδα μάσκα για βαθιά ενυδάτωση και φυσικά δεν ξεχνώ την κρέμα ημέρας και νύχτας καθημερινά.

Αν προλαβαίνω εγώ που είμαι πολύ αναβλητικός άνθρωπος τότε όλες σας μπορείτε να βρείτε 10 λεπτά και να τα αφιερώσετε στην περιποίηση προσώπου!!!

2. Χρήση ενυδατικής κρέμας για τα χέρια. Η ηλικία μιας γυναίκας προδίδεται από τα χέρια της γι' αυτό προσπαθώ πάντα να τα κρατώ ενυδατωμένα. Σε κάθε τσάντα μου θα βρείτε έστω μια μικρή συσκευασία ενυδατικής κρέμας.

3. Το τρίτο και τελευταίο tip αφορά κοπέλες που έχουν ελαφρώς σπαστά μαλλιά σαν κι εμένα. Λαδάκι στα μαλλιά μετά το λούσιμο. Πάντα προβληματιζόμουν για το ποιον αφρό να διαλέξω ώστε να πετύχω την τέλεια μπούκλα. Από τότε που έγινα μαμά ανακάλυψα πως αν βάλεις μια ποσότητα από το λαδάκι που χρησιμοποιείς κι αρχίσεις απλά να δουλεύεις τα μαλλιά σου κάνοντας κινήσεις για να σχηματίσεις μπούκλες για αρκετή ώρα τότε θα έχεις το πιο όμορφο σπαστό μαλλί ever!!! Το καλοκαίρι το άφηνα να στεγνώσει μόνο του αλλά τώρα χρησιμοποιώ το μπιστολάκι μαλλιών με τη φυσούνα.

Αυτά είναι τα δικά μου μυστικά ομορφιάς κι ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα κορίτσια..

Κι επειδή έφτασε η ώρα να καλέσω με τη σειρά τις επόμενες bloggers που θα μοιραστούν τα δικά τους μυστικά ομορφιάς...Μμμμμμμμμμ.....

Μαρία Shabby Mommy
Εύη mama's 'n' papa's
Εττυ parettyng

Αποκαλύψτε τα δικά σας τρία μυστικά ομορφιάς παίρνοντας μέρος στη συζήτηση /πρόκληση Μην ξεχνάς μαμά, είσαι γυναίκα!

12 σχόλια:

  1. Πολύ χρήσιμες συμβουλές, και με δελέασες ώστε να δοκιμάσω και εγώ τη συγκεκριμένη μάρκα. Αχ, μετά την έλευση του σπορακίου δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου χρόνος για καλλωπισμό, εκτός αν πρέπει να παρεβρεθούμε σε κάποια κοινωνική υποχρέωση. Ο καλλωπισμός μου περιορίζεται σε 5 λεπτά το πρωί και 5 το βράδυ, και πολύ θα ήθελα να μπορούσα να επεκτείνω λίγο αυτόν τον χρόνο... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ γλυκειά μου για το βήμα που μου δίνεις να μιλησω κι εγώ για τα δικά μου, μυστικά tips. Μην περιμένετε καμιά σουπερ κούρα χαχαχαχα Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου ανυπομονώ να διαβάσω τα μυστικά σου!!! Φανταζόμουν οτι θα είχες άσσους κρυμμένους στο μανίκι σου!!! Περιμένω λοιπόν!!! Σε φιλώ...καλή σου μέρα!!!!

      Διαγραφή
  2. Ωραία αυτή η πρόκληση κορίτσια...δεν την είχα πάρει χαμπάρι! Έλενα μου, υπέροχα τα μυστικά ομορφιάς σου! Μια μαμά, δεν πρέπει να ξεχνά ποτέ πώς είναι πάνω απ'όλα γυναίκα! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου εσείς με παρασύρατε σε ένα υπέροχο ταξίδι ομορφιάς (σα διαφήμιση του HONDOS ακούστηκα χαχαχαχ. Μήπως να μοιραστείς κι εσύ μαζί μας τα δικά σου μυστικά?

      Διαγραφή
  3. Καλά ε..Super WOW!!!!!!!! Φίλη μου το σημαντικό είναι να προσέχουμε τι βάζουμε στο πρόσωπό μας αλλά και στο υπόλοιπο σώμα γενικότερα.. Πρέπει να μάθουμε ναξεχωρίζουμε τα Φυσικά προιόντα από τα Φυτικά..Δεν είναι το ίδιο..Σε καμία περίπτωση.. Διότι το Φυσικό προιόν που λένε μπορεί να περιέχει και ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ μέσα..και αυτό από τη φύση βγαίνει μην το ξεχνάμε..όπως για παράδειγμα όλα αυτά τα λίπ μπαλμς του Korre ή Apivita ου είναι φουλ από τέτοια ορυκτά!!..Καλή αρχή σου εύχομαι και καλώς ήρθες στον κόσμο μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αποδέχομαι την πρόκληση και πολύ σύντομα θα σας αποκλαύψω ένα μυστικό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω γίνει πολύ καλή μαθήτρια Ευάκι μου!!! Ακόμα και τώρα με τη δουλειά δεν ξεχνώ το πρόσωπό μου!!! Με ενέπνευσες!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Σε φιλώ...Να έχεις μια όμορφη μέρα αγάπη μου!!!!!

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω, που μπορώ να βρω τα καλλυντικά YVES ROCHE.
    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα & καλη εβδομαδα!!! Λοιπον τα προιοντα Yves Rocher μπορειτε να τα βρειτε Δεινοκρατους 101 στο Κολωνακι οπου ειναι τα κεντρικα της εταιρειας ειτε γινεστε μελος με την πρωτη σας αγορα και παραγγελνετε τηλεφωνικα απο το σπιτι σας. Αν ενδιαφερεστε μπορω να σας φερω σε επαφη με κοπελα που μπορει να σας βοηθησει αναλυτικα... Μη διστασετε να μου στειλετε μηνυμα!

      Διαγραφή
  5. το νούμερο τρία είναι σχεδόν ίδιο με το δικό μου... χιχι... ενδιαφέρουσες οι συμβουλές σου! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ χρήσιμα όλα,Έλενα, έχω κι εγώ σπαστά μαλλιά και θα δοκιμάσω σίγουρα το κόλπο με το λάδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design