04 Νοεμβρίου 2016

Μια καινουρια συνεργασια κι ο πρωτος μας διαγωνισμος βιβλιου!!!



Σημερα ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενη καθως η πρωτη συνεργασια με εκδοτικο οικο για το blog ειναι πλεον γεγονος. Οι εκδοσεις Κεντικελενη με τιμησαν με την επιλογη τους.

Οι Εκδόσεις Κεντικελένη ιδρύθηκαν την εποχή της μεταπολίτευσης, το 1974, εκδίδοντας την επίκαιρη για την περίοδο εκείνη πεντάτομη επιτυχημένη σειρά «Ιστορία των Επαναστάσεων», ένα πολύτιμο ιστορικό ντοκουμέντο για τους τέσσερις αιώνες που διαμόρφωσαν τον σημερινό κόσμο. 
Από το 1980 εστιάσαν το ενδιαφέρον τους σε βιβλία που αφορούν την διαπαιδαγώγηση και ανάπτυξη του παιδιού, από την γέννηση έως και την εφηβεία εκδίδοντας την διαχρονική πεντάτομη σειρά «Γονείς και Παιδιά» της Miriam Stoppard. Συνεχισαν την προσπάθεια να βοηθησουν τους γονείς στο έργο της ανατροφής των παιδιών με το εξάτομο έργο «Επάγγελμα Μητέρα» – δημιούργημα ενός εκλεκτού επιτελείου παιδαγωγών, παιδιάτρων και παιδοψυχολόγων. 
Μετά το 2000 έχουν επικεντρώσει τις εκδόσεις τους σε βιβλία δημιουργικής διαπαιδαγώγησης παιδιών προσχολικής ηλικίας. Μεγάλος όγκος των τελευταιων εκδοσεων τους είναι βιβλία κατασκευών που απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε παιδαγωγούς και γονείς. Μέχρι τώρα έχουμν εκδώσει παραπάνω από 85 τέτοιους τίτλους οι οποίο βρίσκουν συνεχή ανταπόκριση στο αγοραστικό κοινό. Παράλληλα, διαθέτουν και ποικιλία άλλων εκπαιδευτικών βιβλίων που στοχεύουν να αναπτύξουν την κοινωνικοποίηση και την περιβαλλοντική συνείδηση των παιδιών μέσω εύκολων δραστηριοτήτων ή μικρών ιστοριών. 

Επισης υπαρχει μεγαλη ποικιλία απο ιστοριες γραμμενες για παιδια οπως ακριβως ειναι και η σειρα "Ο Φοιβος ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ" η οποια αποτελειται απο 13 διασκεδαστικες ιστοριες με ηρωα τον Φοιβο ενα αξιαγαπητο κουνελακι!!! Στις ιστοριες περιγραφονται ολα τα σταδια αναπτυξη του παιδιου. Οι γονεις καλουνται να παιξουν σημαντικο ρολο στην καθοδηγηση των παιδιων προς την αυτονομια και καθως το μαλωμα, οι τιμωριες, οι φωνες και ο εξαναγκασμος φερνουν τα αντιθετα απο τα επιθυμητα αποτελεσματα, οι περιπετειες του Φοιβου βοηθουν τους γονεις να δωσουν πειστικες απαντησεις σε μια σειρα απο συγχρονα καθημερινα ζητηματα στη ζωη του παιδιου και βοηθουν επισης ωστε η μαθηση και η προσαρμογη των παιδιων στις νεες συνθηκες να μοιαζει με παιχνιδι.

Σε συνεργασια λοιπον με τις εκδοσεις Κεντικελενης χαριζουμε σε τεσσερις τυχερους τις παρακατω ιστοριες...
Ο Φοιβος πηγαινει στο γιατρο.
Ο Φοιβος και το πρασινο γιογιο.
Ο Φοιβος πεταει την πιπιλα.
Ο Φοιβος μαθαινει Καλους Τροπους.




Πως θα λαβετε μερος;;; Ακολουθηστε τα παρακατω βηματα:

LIKE στη σελιδα του Busy mama's Corner στο Facebook που θα βρειτε εδω.

LIKE στη σελιδα των εκδοσεων Κεντικελενης στο Facebook που θα βρειτε εδω

Δημοσια κοινοποιηση της φωτογραφιας του διαγωνισμου που θα βρειτε εδω.

Σχολιο κατω απο τη φωτογραφια με ποιο βιβλιο θα θελατε να κερδισετε.

ΌΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Δεκτές γίνονται συμμετοχές μόνο από Ελλάδα και μόνο μία συμμετοχή ανά άτομο (ανά προφίλ στο FB) επιτρέπεται.
2. Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα ακολουθήσουν και τα 4 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.
3. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή από την Παρασκευη 4/11/2016 έως και την Παρασκευη 11/11/2016 τα μεσάνυχτα.
4. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
5. Ο/Η τυχερός/ή αναγνώστης/στρια θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του/της θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Busy Mama's Corner και τη σελιδα των εκδοσεων Κεντικελενη όπως επίσης θα ειδοποιηθεί και μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, προκειμένου να μας στείλει μία ταχυδρομική δ/νση για να του/της αποσταλούν τα δωράκια . Εφόσον δεν απαντήσει εντός 5 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail, θα επαναληφθεί η κλήρωση.
6.Το δωράκι θα αποσταλεί κατευθείαν από τη Busy Mama.
7. Αν επιθυμείς να αφήσεις οποιοδήποτε σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση, μπορείς φυσικά να το κάνεις, αλλά αυτό δεν συνιστά συμμετοχή στην κλήρωση. Για ο,τιδήποτε απορίες έχεις, μη διστάσεις να με ρωτήσεις αφήνοντάς μου σχετικό σχόλιο σου.

Αυτα προς το παρον.... Μην ξεχασεις να σχολιασεις τη φωτογραφια!!!
Μεχρι την επομενη αναρτηση
Σας φιλω γλυκα
Ελενα Μ.


Αν θέλετε να μη χάνετε ανάρτηση από τη Busy Mama τότε συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog!!!

4 σχόλια:

  1. Φοβερο....θα μας τρελανεις φιλεναδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανω οτι μπορω φιλη μου!!! Σου στελνω φιλια!!! Παρε μερος!!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφη σειρά Έλενα!!!Θα θέλαμε το βιβλίο ο φοίβος και το πράσινο γιογιό!!!Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελευθερια μου γλυκια θα κληρωθουν τα σχολια κατω απο τη φωτο του διαγωνισμου!!! Εδω στο blog δε θεωρειται συμμετοχη!!! Σε φιλω κοριτσι!!!

      Διαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design