13 Μαρτίου 2018

Busy mama's product review: KMAX MILANO VOLUMIZING ROOT SPRAY 2-IN-1 DRY SHAMPOO

Φίλη μου στο Instagram υπάρχει μια φράση που τη λέει μια καλή φίλη κι έχει γίνει πλέον και hashtag! Τα ωραία πρέπει να μοιράζονται... Έτσι λοιπόν κι εγώ σήμερα κάνω το πρώτο product review εδώ στο Busy mama's Corner. Πρόκειται για το KMAX MILANO VOLUMIZING ROOT SPRAY 2-IN-1 DRY SHAMPOO. Περίπου πριν ενάμιση μήνα είχα αναφέρει στα igstories μου ότι καμιά φορά δεν προλαβαίνω να λουστώ και καταλήγω με bad hair day. Τότε λοιπόν τα μηνύματα από φίλες άρχισαν να πέφτουν βροχή με την εξής απορία "μα καλά που ζεις;;; δεν ξέρεις για τα dry shampoo;;;" κι έτσι άνοιξε ένας ολοκαίνουριος ορίζοντας για μένα! Ψάχνοντας λοιπόν επέλεξα το dry shampoo για το οποίο θέλω να σου μιλήσω σήμερα!

KMAX MILANO VOLUMIZING ROOT SPRAY 2-IN-1 DRY SHAMPOO

Χρησιμοποιώντας για περίπου δυο εβδομάδες τώρα το KMax Milano Volumizing Root Spray 2-in-1 Dry Shampoo θέλω να πω πως πράγματι με έχει σώσει μέσα στη βδομάδα! Επειδή είναι εξαιρετικό δύσκολο για μια εργαζόμενη μαμά να είναι πάντοτε καλοχτενισμένη ειδικά αν μένει και στην Αθήνα που η ήδη επιβαρυμένη ατμόσφαιρα κάνει τα μαλλιά να χάνουν τη λάμψη τους την επόμενη κιόλας μέρα η λύση είναι μια... KMax Milano Volumizing Root Spray 2-in-1 Dry Shampoo. Αμέσως αφαιρεί τη λιπαρότητα από τα μαλλιά κι αφήνει ένα διακριτικό άρωμα καθαριότητας και ανανέωσης. Εγώ παρατήρησα επίσης ότι επειδή η χρήση του συνέπεσε με την αλλαγή του χρώματος των μαλλιών μου τις μέρες που το έχω χρησιμοποιήσει έχει ζωντανέψει και το ξανθό χρώμα επίσης.

Στη χρήση του είναι πανεύκολο και γρήγορο. Σκύβω και γυρνώ ανάποδα τα μαλλιά μου και ψεκάζω από απόσταση περίπου 20-25 πόντων στις ρίζες των μαλλιών μου. Ανακατεύω με τα δάκτυλα ώστε να πάει παντού και σηκώνομαι ανανεωμένη κι έτοιμη για την επόμενη πρόκληση της καθημερινότητας είτε είναι βόλτα με την οικογένεια είτε ένα απαιτητικό ωράριο στη δουλεία. 

Λίγα λόγια για την εταιρεία...
Ο κατασκευαστής και οι εξουσιοδοτημένοι διανομείς του K-Max Milano επιμένουν πάντοτε στη σημασία του να τονίζεται ότι οι μικροΐνες K-Max Milano είναι ένα προϊόν που κατασκευάζεται στην Ιταλία και επομένως η όλη διαδικασία παραγωγής σε όλες τις φάσεις της πληροί τα πρότυπα της ποιότητας και της ασφάλειας, που απαιτούνται από τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Κοινότητας .
Η διαδικασία παραγωγής και οι πρώτες ύλης των προϊόντων KΜax Milano, συμμορφώνονται πλήρως με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία (EU DIRECTIVE 76/768/EEC) και το προϊόν αυτό έχει καταχωρηθεί στην Ευρωπαϊκή Πύλη Κοινοποίησης Καλλυντικών Προϊόντων (CPNP).
(Με αριθμό καταχώρησης προϊόντος στην πύλη CPNP: 1116192).

Δε σου κρύβω τον ενθουσιασμό μου για το προϊόν αυτό και σίγουρα αν είσαι μια μανούλα που τρέχει μεταξύ υποχρεώσεων και οικογένειας ή και μια busy woman που η ατζέντα σου είναι γεμάτη με business meetings και pr βραδινές εξόδους τότε το KMax Milano Volumizing Root Spray 2-in-1 Dry Shampoo δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα σου! 

Την εταιρεία μπορε;iς να τη βρεις και να την ακολουθήσεις και στο Instagram για να μαθαίνεις περισσότερα νέα. 

Αυτά για σήμερα...!
Busy mama

1 σχόλιο:

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design