12 Ιουλίου 2017

Αγαπημένο μου ημερολόγιο, ο Ιούνιος...

Έφτασε ήδη 10 Ιουλίου φίλη μου και σήμερα έκατσα να κάνω την ανασκόπηση του μήνα που πέρασε!!! Ήταν ένας γεμάτος μήνας και πάλι με πολλές όμορφες μοναδικές στιγμές αλλά και με ένα άσχημο γεγονός που μας επηρέασε αρνητικά όλους και μας αναστάτωσε αρκετά οικογενειακώς. Όταν όλα τελειώσουν και ξεκαθαρίσουν θα αναφερθώ και σε αυτό γιατί πήρα ένα πολύ μεγάλο μάθημα μέσα από αυτό το συμβάν και θέλω να αναφερθώ σε ανάρτηση μου αποκλειστικά σε αυτό, οπότε θα κάνεις λίγο υπομονή για να μάθεις τι συνέβη...

My dear diary, June...
Photo Credits:Google



Ο Ιούνιος είχε απ' όλα. Τελείωσα τα περισσότερα μαθήματα που κάνω ως καθηγήτρια Αγγλικών μια και τα αστεράκια μου ονειρεύονταν ήδη παραλίες, παγωτά και ατέλειωτες βουτιές! Δημιούργησα πολύ όμορφα πραγματάκια για δασκάλες που αγαπήθηκαν πολύ από τους μαθητές τους και οι μανούλες ήθελαν κάτι ξεχωριστό γι' αυτές. Ουσιαστικά πήρα την πρώτη μου συνέντευξη από μια μαμά που εκτιμώ πολύ αλλά εμένα μου φάνηκε σαν χαλαρή και όμορφη κουβέντα και σας μίλησα για το μεγάλο κόλλημα του Βαγγελάκη, το βιβλιοπυργάκι από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Σε άλλα οικογενειακά νέα, φύγαμε μια εβδομάδα εκτός Αθηνών και πήγαμε στους παππούδες μας στο Άργος αλλά ο καιρός δε μας άφησε να κάνουμε τις πρώτες μας βουτιές εκεί. Στη συνέχεια βρεθήκαμε Πρέβεζα να δούμε κάποιους αγαπημένους φίλους και Άρτα που είχαμε έναν γάμο και περάσαμε πολύ ωραία! Και φυσικά κάναμε προς το τέλος του μήνα το πρώτο μας μπάνιο για φέτος!

Για να δούμε τον Ιούνιο μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram.

Εγώ σε χαιρετώ εδώ...
Τα λέμε τον επόμενο μήνα από τη στήλη "αγαπημένο μου ημερολόγιο..."

Σε φιλώ
Έλενα
Σημερα ξυπνησαμε στο σπιτι του παππου και της γιαγιας ετοιμοι για καθε ειδους τρελας!!! Ο Βαγγελινος ειναι πολυ τυχερο παιδι μιας κι εχει 4 παππουδες αλλα και 3 προπαππουδες εν ζωη οποτε λαμβανει σουπερ εξτρα δοση αγαπης!!! Στο βαθος τον βλεπετε με τη γιαγια Θεοδωρα!!! Δε γινοταν λοιπον να μην παρουμε μαζι μας το συγκεκριμενο βιβλιο που μας εστειλε με πολλη αγαπη η αγαπημενη @koralia_1 και οι εκδοσεις @minoasbooks!!! . . ΓΙΑΓΙΑ, Σ'ΑΓΑΠΩ! . Συγγραφεας: Μαρω Θεοδωρακη . Εκδοσεις ΜΙΝΩΑΣ . 💕Η γιαγια Μαρια, με την καλοσυνη, το χαμογελο και την αγκαλια της, ξερει και χαριζει απλοχερα την αγαπη της. Τα δυο εγγονακια της και ιδιαιτερα η μικρη της σουσουραδα, οπως την αποκαλει, ζουν μια ξεχωριστη σχεση μαζι της που μερα με τη μερα μεγαλωνει. Μια ιστορια που ξετυλιγεται μεσα απο στοργη και μπολικη σοφια.Εκεινη τη σοφια που μας διδασκει πως ο,τι κι αν συμβει πρεπει να ειμαστε κοντα στους ηλικιωμενους οταν μας χρειαζονται, με σεβασμο και υπομονη. Μια γλυκια και ομορφη ιστορια που μας μαθαινει για τη δυναμη της αγαπης και την αξια της οικογενειας. ______________________________________________ Book Presentation inspired by @mylovablephotos ______________________________________ #busy_mamas_corner #momblogger #mommyblogger #mumblogger #greekblogger #bloggergr #bookstagram #book_review #instabook #minoasbooks #newbook #soonontheblog #diavazo #diavazoume #mylittleprince
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Busy Mama's Corner (@busy_mamas_corner) στις

Οταν ημουν μικρη μετρουσα ποσα μπανια ειχα κανει στη διαρκεια του καλοκαιριου...μετρουσα και τα παγωτα!!! Μετα καπου εχασα αυτον τον αυθορμητισμο και την παιδικοτητα αλλα κρατωντας αυτο το χερακι που ανακατευει τα νερα και την αμμο, νιωθω οτι γινομαι και παλι παιδι!!! Σημερα λοιπον ηταν το πρωτο μπανιο για το καλοκαιρι του 2017!!! 🏊🏻🏊🏻🏊🏻🏊🏻🏊🏻🏊🏻🏊🏻🏊🏻🏊🏻🏊🏻🏊🏻🏊🏻🏊🏻🏊🏻 #busy_mamas_corner #momblogger #mommyblogger #mumblogger #greekblogger #bloggergr #mylittleprince #vitaminsea #happy_moments #go_swimming #swimming #playing_with_sand
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Busy Mama's Corner (@busy_mamas_corner) στις

4 σχόλια:

  1. Να έχετε έναν εξίσου όμορφο Ιούλιο! Φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε κοριτσάκι μου!!! Καλό καλοκαίρι να έχουμε και να ζήσουμε όλοι πολύ όμορφες και μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές!!!

      Διαγραφή
  2. Εύχομαι ο Ιούλιος σας Έλενα μου να είναι συναρπαστικός με το χρωμα της θάλασσας να κυριαρχεί στις αναμνήσεις της οικογένειας σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννούλα μου γλυκιά να είσαι καλά κι ευχαριστούμε για τις όμορφες ευχές σου!!! Να έχουμε όλοι ένα πανέμορφο και συναρπαστικό καλοκαίρι!!!

      Διαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design