22 Μαρτίου 2017

Αγαπημενο μου ημερολογιο, ο Φλεβαρης...

My dear diary...
Η δεύτερη ανάρτηση της στήλης My dear diary είναι επιτέλους εδώ! Τι να σας πρωτογράψω δεν ξέρω. Ήταν ένας πολύ γεμάτος μήνας κι αυτός.


Οικογενειακώς μας ταλαιπώρησε με μια ίωση αλλά ευτυχώς μέχρι εκεί. Ο Φεβρουάριος για εμάς είναι μήνας γιορτής καθώς γιορτάζει ο μπαμπάς μας και φέτος τον γιορτάσαμε με δόξα και τιμή και διήμερους εορτασμούς. Αυτό σημαίνει ότι η busy mama ήταν πραγματικά busy και κλεισμένη στην κουζίνα δύο ολόκληρες μέρες αλλά χαλάλι του! Αφού ξεμπερδέψαμε με τη γιορτή του μπαμπά μας, ξεκίνησε η φρενίτιδα της γνωστής πια σε όλους σας βάπτισης της νονάς του Βαγγελάκη με θέμα την κουκουβάγια και μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλης της οικογένειας για τον υπόλοιπο μήνα. Η μαμά Έλενα ξενυχτούσε ράβοντας & κόβοντας, η κουμπάρα Μαρία φτιάχνοντας τις μπομπονιέρες, ο μπαμπάς Μπάμπης είχε αναλάβει όσο μπορούσε περισσότερο το Βαγγελάκο ώστε να έχω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ κι όλοι μαζί τρέχαμε και δε φτάναμε αλλά τελικά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους.
Μέσα σε όλα αυτά αποφάσισα να βρώ κίνητρο για να ξαναρχίσω το πολυαγαπημένο μου διάβασμα και στα γράφω όλα αναλυτικά εδώ.
Την Κυριακή πριν την Καθαρά Δευτέρα πήγαμε στο πατρικό μου στο Άργος και είχαμε την πολυτέλεια να κάνουμε μια εβδομάδα διακοπές καθώς εγώ κατάφερα κι άλλαξα κάποια ιδιαίτερα κι έτσι κάναμε διακοπές από το πουθενά. Η εβδομάδα αυτή ήταν μια αποκάλυψη για το Βαγγελάκο  μιας και τώρα πια είναι σε θέση να καταλαβαίνει πόσο όμορφη είναι η εξοχή και η επαφή με τα ζώα. Κάθε πρωί ο μικρός πήγαινε στο κοτέτσι μαζί με τον παππού του και χαιρετούσε τις κοτούλες κι έπαιρνε και το φρέσκο αυγουλάκι για το δεκατιανό του. Αυτές οι εμπειρίες ήταν μεγάλο σχολείο για το Βαγγελάκη μιας και δέθηκε ακόμα περισσότερο με τον παππού του που είναι μακριά και γνώρισε καινούρια πράγματα. Ανυπομονούμε πλέον για το Πάσχα.

Στα blogονέα μας τώρα ανανεώθηκε το blog μέσα στο Φλεβάρη με τη βοήθεια της Ελευθερίας από το El Design. Νομίζω είναι εμφανής η πολύ καλή δουλειά που έκανε στο blog και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ και να γνωρίσετε τη δουλειά της επίσης. Έτρεξαν πολύ διαγωνισμοί κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεγαλώσει λίγο η παρέα μας στο Facebook κάτι για το οποίο είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη. Ξεκινήσαν δύο πολύ όμορφες συνεργασίες με τις εκδόσεις Μεταίχμιο κι ανέβηκε και η πρώτη βιβλιοπαρουσίαση αλλά και με τις εκδόσεις Διόπτρα. Σας έχω μάλιστα και νέα καθώς και οι δύο εκδοτικοί θα προσφέρουν βιβλία σε εσάς μέσω διαγωνισμού τις επόμενες εβδομάδες. Τέλος μέσα μια παρασκευή του Φλεβάρη μαζευτήκαμε οι mombloggers και κόψαμε την πίτα μας και περάσαμε μια τέλεια βραδιά. Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά πως τα περάσαμε στην ανάρτηση της Μάχης από το Momma's daily life που είχε αναλάβει και την οργάνωση της όλης βραδιάς.

Και κάπως έτσι κύλησε ο Φεβρουάριος για εμάς.
Μείνετε εδώ καθώς τα καλύτερα έρχονται...διαγωνισμοί, βιβλιοπαρουσιάσεις, DIY ιδέες για το Πάσχα, συνταγές και συνεργασίες θα σας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Και μην ξεχνας, ακολούθησε με στα social media της Busy Mama... 
Facebook Busy Mama's Corner
Instagram @busy_mamas_corner

Κι αν δε θέλεις να χάνεις ανάρτηση τότε συμπλήρωστε το e-mail σου στην αρχική σελίδα του blog κι έτσι θα έχεις άμεση πρόσβαση στο Busy Mama's Corner!!!

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση φιλάκια,
Έλενα Μ.



2 σχόλια:

  1. Πολύ μου αρέσει αυτή η στήλη σου, Έλενα, αν και πρώτη φορά που τη διαβάζω, αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον καθώς με μια ματιά βλέπουμε όλο το μήνα αλλά και τον τόνο, τη διάθεση που κυριάρχησε. Πάντα δημιουργική εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Ελενά μου!!! Δεν είχα χάσει ούτε μία ανάρτηση! Παίρνω άριστα. χεχε! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design