23 Μαρτίου 2017

Δυο μηνες συνεργασιας με το EditYourLife Magazine.

Έχω ξαναγράψει πόσο χάρηκα όταν η Δέσποινα η αρχισυντάκτρια του EditYourLife magazine λίγο μετά τις γιορτές μου πρότεινε να συνεργαστούμε στο περιοδικό. Για μένα είναι μοναδική εμπειρία και τολμώ να πω ένα ολόκληρο σχολείο στο χώρο του blogging.  Είναι όμορφο συναίσθημα να ανήκεις  σε μια ομάδα και να μοιράζεσαι τους στόχους, τα όνειρα, τη δημιουργικότητα αλλά και τις ανησυχίες σου.

EditYourLife Magazine & Busy mama's Corner




Πάνε δυο μήνες και κάτι που γράφω στο περιοδικό έχοντας αναλάβει τη στήλη home sweet home με θέματα που αφορούν το σπίτι. Πολλές συνταγές και DIY προτάσεις θα βρείτε από εμένα στο περιοδικό.

Σου μάζεψα λοιπόν τις αγαπημένες μου αναρτήσεις για τους δυο μήνες αυτούς και θα το κάνω κάθε μήνα ώστε να μην χάνεις κάτι γιατί όλη η ομάδα μας είναι καταπληκτική κι αξίζει να μας διαβάζεις.

Καταρχήν η πρώτη μου συνταγή ήταν το Cinnamon Monkey bread κι αν δεν το έχεις φτιάξει ακόμα βάλτο στο πρόγραμμα! Η Δέσποινα από το Despina's studio έγραψε τα 17 πράγματα που πρέπει ένας blogger να κάνει για το blog του. Η Βίλλυ από το Make up your dayz μας έδειξε 6 διαφορετικούς τρόπους για να γυμναστούμε δωρεάν.  Η Κατερίνα από το Τhe KΜprojects μας προτείνει ένα απολαυστικό smoothie διαίτης με μόνο 4 υλικά ως το ιδανικό πρωινό αλλά και κάνει ένα υπέροχο review για ένα αγαπημένο μου καφέ στο κέντρο το Collage. Τελος η Ελευθερια απο το Diary of a beauty addict μας εξηγει γιατι το LaLaLa Land αξιζε το οσκαρ!

Γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του περιοδικού με πέντε διαφορετικούς διαγωνισμούς αλλά και σας δίνουμε συμβουλές για το πως θα οργανώσετε μια DIY βάπτιση.

Αν δεν έχετε ακόμα ακολουθήσει τη σελίδα του περιοδικού στο Facebook μπορείτε να μας βρείτε εδώ κι έτσι θα μαθαίνετε όλα μας τα νέα και θα διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα μας.

Τέλος να σας πω ότι τρέχει μεγάλος Πασχαλινός διαγωνισμός με 10 τυχερούς που θα κερδίσουν από μια χειροποίητη λαμπάδα. Δείτε πως μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση εδώ.

Η ομάδα μας αποτελείται από υπέροχα κορίτσια και αξίζει να ρίξετε μια ματιά και στα δικά τους blogs. Μην το αμελήσετε!!!

Όσο για μένα ακολούθησε με στα social media της Busy Mama... 
Facebook Busy Mama's Corner
Instagram @busy_mamas_corner

Κι αν δε θέλεις να χάνεις ανάρτηση τότε συμπλήρωστε το e-mail σου στην αρχική σελίδα του blog κι έτσι θα έχεις άμεση πρόσβαση στο Busy Mama's Corner!!!

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση φιλάκια,
Έλενα Μ.


5 σχόλια:

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design