31 Μαρτίου 2017

Busy mama's book review: Στη βόλτα , Στο Αγρόκτημα Εκδοσεις Μεταίχμιο.

Σήμερα θα σας μιλήσω και θα σας προτείνω με κλειστά τα μάτια την καινούρια λατρεία του Βαγγελίνου. Τις τελευταίες μέρες και ειδικά αν μας ακολουθείτε στα social media θα έχετε δει ότι πάμε παντού με τα καινούρια μας αποκτήματα από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο. Είναι τα βιβλία Στη βόλτα και Στο αγρόκτημα από τη σειρά Διαβάζω και Διασκεδάζω των Εκδόσεων που απευθύνεται σε παιδάκια 0-3 ετών.


Στη βόλτα - Στο Αγρόκτημα

Το κάθε βιβλίο είναι φτιαγμένο από χοντρό ανθεκτικό χαρτόνι, έχει 10 σελίδες και περιέχει κινούμενες εικόνες για ατελείωτο παιχνίδι, πράγμα που διέγειρε το ενδιαφέρον του Βαγγελάκου και κατάφεραν να γίνουν τα αγαπημένα του αυτή την εποχή αμέσως. Η ιστορία δίνεται μέσα από στιχάκια που ο μικρός με έβαζε να του τα διαβάζω ξανά και ξανά. Και τα δύο βιβλία του πρόσφεραν την ευκαιρία να αναγνωρίσει λεξούλες που ήδη ξέρει αλλά και να μάθει καινούριες. Ειδικά το βιβλίο που αναφέρεται στο αγρόκτημα του θύμισε πολύ έντονα την εβδομάδα που μείναμε στο αγρόκτημα του παππού Κώστα και το προσωποποίησε αμέσως... Όπως καταλαβαίνετε ο αγρότης ονομάστηκε αμέσως παππούς Κώστας! Ενώ από το βιβλίο Στη βόλτα αγαπημένο του σαλόνι ήταν αυτό με το σούπερ μάρκετ καθώς αυτή τη εποχή δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα φαγητά, τα φρούτα και τα λαχανικά. Θα αφήσω τις παρακάτω φωτογραφίες απλά να μιλήσουν για μένα!


Για καφέ μόνο με το βιβλίο μας

Ο Βαγγελίνος με το βιβλίο


Ο Βαγγελίνος με το βιβλίο

Ο Βαγγελίνος με το βιβλίο

Ο Βαγγελίνος με το βιβλίο

Στο δωμάτιό μας

Στο δωμάτιό μας

Νομίζω ότι σας έπεισα...Είναι τα αγαπημένα μας πάει και τελείωσε!!! Κι επειδή ότι μας αρέσει πολύ θέλουμε και να το μοιραζόμαστε, ετοιμάζω βιβλιοδιαγωνισμό για τους μικρούς μας φίλους σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Περισσότερα για τα βιβλία καθώς και αν θέλετε να τα βρείτε με μια μικρή έκπτωση μπείτε εδώ και εδώ.
Μπορείτε να βρείτε τη σελίδα των εκδόσεων στο Facebook εδώ.

Για το διαγωνισμό που σου υποσχέθηκα ακολούθησε με στα social media της Busy Mama...
Facebook Busy Mama's Corner
Instagram @busy_mamas_corner

Κι αν δε θέλεις να χάνεις ανάρτηση τότε συμπλήρωστε το e-mail σου στην αρχική σελίδα του blog κι έτσι θα έχεις άμεση πρόσβαση στο Busy Mama's Corner!!!

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση φιλάκια,
Έλενα Μ.

2 σχόλια:

  1. ο Αρκουδακος ειναι τελειος για μικρα γλυκα χερακια!!! Τι ζουζουνι γλυκο ειναι ο Βαγελινος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομιζω ο μικρος μου θα ενθουσιαστεί με τα βιβλία αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design