08 Φεβρουαρίου 2017

Αγαπημενο μου ημερολογιο, ο Γεναρης....

Αυτή είναι μια καινούρια στήλη για το Busy mama's Corner κι έμπνευσή μου ήταν αυτή η ανάρτηση από την αγαπημένη μου Αλεξάνδρα του Craftland. Η Αλεξάνδρα αποφάσισε να μας παρουσιάζει κάθε μήνα που φεύγει μέσα από φωτογραφίες και ομολογώ ότι σαν ιδέα μου άρεσε πολύ!!! Κάτι η ιδέα της Αλεξάνδρας, κάτι οι μνήμες από τα εφηβικά μου χρόνια ήρθε κι έδεσε και ιδού η στήλη "Αγαπημένο μου ημερολόγιο...".
Κάθε μήνα θα γράφω τα σημαντικά αλλά και τα ασήμαντα που μας συνέβησαν κι έδωσαν άλλο τόνο στην καθημερινότητά μας. Οι βασικοί άξονες θα είναι τρεις... Εγώ (μαμά Έλενα), Βαγγελάκος, και τα νέα του blog που τόσο αγαπώ! Αφού ακόμα newsletters δε σας στέλνω δείτε το σα μια ευκαιρία να με μάθετε λιγάκι καλύτερα!

Photo Credits: teachingenglish.org.uk


Ο Γενάρης λοιπόν μας βρήκε οικογενειακώς στο πατρικό μου στο Άργος να γιορτάζουμε μια διαφορετική Πρωτοχρονιά και πολύ το χαρήκαμε.

Εγώ, η μαμά Έλενα εξακολουθώ και με τον καινούριο χρόνο να ψάχνω για δουλειά και παράλληλα ασχολούμαι με το σπίτι και οργανώνω κάποιες δουλειές που έπρεπε να έχουν γίνει πολύ καιρό πριν. Βρίσκω χρόνο να συναντήσω τις bloggers φίλες μου και να πιώ έναν καφέ μαζί τους και είναι πολύ σημαντικό για να πάρω μια ανάσα η μάνα! Δοκίμάζω νέες συνταγές με κορυφαία το κέικ λεμονιού από την Ελπίδα. Από τις βόλτες που ξεχώρισα μέσα στο μήνα ήταν η βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου "Όταν η μαμά μου είπε ψέματα" από της εκδόσεις Λιβάνη στην οποία πήγαμε μαζί με τα αγαπημένα μου κουμπάρια και περάσαμε πολύ ωραία καθώς επίσης μαζί τους πήγαμε και στην έκθεση GR80s για την Ελλάδα μας κατά τη δεκαετία του 1980. Περάσαμε όμορφα, θυμηθήκαμε, αναπολήσαμε, μάθαμε και ο Βαγγελάκης απέδειξε πως κι ένα μωρό μπορεί να πάει σε μια έκθεση και να περάσει καλά!!! Σκέφτομαι να σας τα γράψω αυτά σε ξεχωριστή ανάρτηση!!! Άρχισα και πάλι το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων με αφορμή τη συμμετοχή μου στο Readathon2017 κι αυτό σίγουρα θα σας το γράψω σε ξεχωριστή ανάρτηση καθώς είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα δράση και θέλω να αναφερθώ αναλυτικά!!!

Ο Βαγγελάκης μεγαλώνει διαρκώς, μέρα με την ημέρα. Δε σταματά να ανακαλύπτει νέες λέξεις με αποτέλεσμα το σπίτι μας να είναι γεμάτο με τη φωνούλα του και τις εμπνεύσεις του. Αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για τη ζωγραφική και για παιχνίδια με χρώματα, σχέδια και παζλ! Το αγαπημένο του παιχνίδι για μιάμιση εβδομάδα περίπου ήταν δύο μπολ με φασόλια κι ένα κουτάλι! Με εντυπωσιάζει με την ταχύτητα που αφομοιώνει καινούρια στοιχεία και γνώσεις. Ζούμε τη φάση που η "νιάη" γίνεται "γάτα" και μένουμε με το στόμα ανοιχτό εγώ κι ο πατέρας του.

Σχετικά με το blog πήρα κάποιες αποφάσεις που θα τις βλέπετε να υλοποιούνται σιγά σιγά. Παρακολούθησα διαδικτυακά το πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο της Άσπας Τσαμαδή από το AspaOnline με τίτλο 123Blog κι έμαθα πολλά πράγματα που με βοήθησαν στο να πάρω τις παραπάνω αποφάσεις που σας ανέφερα. Μέσα στο Γενάρη σας παρουσίασα τρία παιδικά βιβλία των εκδόσεων Λιβάνη και απόλαυσα τη συνεργασία μου με τον Άρη Σωτηρίου κι εσείς δείξατε απλόχερα την αγάπη σας για τον Άρη μέσα από τα σχόλιά σας και μια τυχερή πολύ σύντομα θα παραλάβει τέσσερις φανταστικές χειροποίητες δημιουργίες του καθώς πραγματοποιήθηκε και διαγωνισμός. Αυτό όμως που με έκανε να αρχίσω να σκέφτομαι θετικά για το 2017 είναι η πρόταση της Δέσποινας να συμμετέχω στη συντακτική ομάδα του EditYourLife Magazine από τις πρώτες κιόλας μέρες του χρόνου. Είμαι τρομερά χαρούμενη με την προοπτική αυτή και η Δέσποινα με βοήθησε πάρα πολύ στο να εξελιχθώ ακόμα περισσότερο στα τεχνικά κομμάτια του blogging. Πράγμα που μόνο καλό μου έκανε!

Πριν σας αφήσω να σας θυμίσω τους διαγωνισμούς που τρέχουν αυτή τη στιγμή...
Στο Facebook του Busy Mama's Corner τρέχει πολύ αγαπησιάρικος διαγωνισμός για τον Αγ. Βαλεντίνο. Λήγει απόψε το βράδυ στις 00:00.

Στο EditYourLife Magazine τρέχουν πέντε διαφορετικοί διαγωνισμοί για τα πρώτα γενέθλια του διαγωνισμού και ο διαγωνισμός που τρέχω εγώ είναι αυτός με δώρο για δύο τυχερές ένα υπέροχο χειροποίητο βραχιόλι.

Μείνετε συντονισμένοι στα social media της Busy Mama...
Facebook Busy Mama's Corner
Instagram @busy_mamas_corner

ι αν θέλετε να μη χάνετε ανάρτηση τότε συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog κι έτσι θα έχετε άμεση πρόσβαση στο Busy Mama's Corner!!!

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση σας φιλώ
Έλενα Μ.







11 σχόλια:

  1. Μπράβο Ελενακι, πολύ όμορφη συγκεντρωτικη ανάρτηση!!! 😘😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξανδρα μου σε ευχαριστω για την εμπνευση!!! Η αναρτηση σου ηταν η σπιθα που εψαχνα!!! Σε φιλω γειτονακι μου!!!

      Διαγραφή
  2. Τι ωραια αναρτηση!Μια σουμα δηλ του μηνα.Μου αρεσει γιατι αν μου ξεφυγει κατι που διαβαζω το εχεις μαζεμενο και το βρισκω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καπως ετσι Μαρακι μου!!! Σε ευχαριστω για την υποστηριξη!!! Σε φιλω!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία η ιδέα αυτής της στήλης κοριτσάκι! Καλή συνέχεια και σου εύχομαι να υλοποιήσεις σιγά σιγά όλους τους στόχους για το blog σου! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η θετικη σου ενεργεια Μαρακι μου ειναι το κατι αλλο!!! Σε ευχαριστω για τα ενθαρυντικα σου σχολια!!! Φιλακια πολλα!!!

      Διαγραφή
  4. τι ομορφη μηνιαια ανασκοπηση!!! Μπραβο Ελενα μου.. ωραια ιδεα!! Και ποσο χαρηκα που σας αρεσε το κεικ λεμονι μου!! πολλα πολλα φιλια κι εναν υπεροχο μηνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπιδακι μου σε ευχαριστω!!! Μας ξετρελανε το κεικ σου και θα επαναληφθει σιγουρα!!! Φιλακια πολλα κοριτσακι μου!!!

      Διαγραφή
  5. Ελενάκι, καλορίζικη η αλλαγή!!!
    Πολύ όμορφη και η ιδέα και η υλοποίηση αυτής της στήλης!
    Μπράβο σου, μου αρέσει που εκπαιδεύεσαι και εξελίσσεσαι!!!
    Σε γλυκοφιλώ και θα ξαναπεράσω.... Σμουύύύτς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design