18 Ιανουαρίου 2017

Secret Santa 2016: πακέτα γεμάτα αγάπη και μαγεία!

Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που έλαβα μέρος στη μυστική ανταλλαγή δώρων μεταξύ mom bloggers που διοργανώνει ποια άλλη;;; Μα φυσικά η αγαπημένη Ζήνα του ΕυΖην Creations. Πέρσι είχα ζηλέψει τόόόόόόόσο πολύ που έβλεπα τόση μαγεία και χαρά να σκορπίζεται σε Ελλάδα κι εξωτερικό που φέτος μόλις είδα την ανακοίνωση της Ζήνας έτρεξα να δηλώσω συμμετοχή. Τα συναισθήματα πολλά...χαρά, όρεξη για δημιουργία αλλά και αγωνία αν θα αρέσει αυτό που ετοίμασα ή ποια θα είναι τελικά η Secret Santa μου;;;

Secret Santa 2016




Εγώ γεμάτη χαρά ετοίμασα δωράκια για την αγαπημένη μου Ανθομελένια την Κάλη Κιγιτζή και μπορείς να δεις τι της ετοίμασα στο κείμενο που τα περιγράφει η ίδια!!!

Όσο για τη δική μου μυστική Αγιοβασιλίτσα ήταν η Μαργαρίτα του MommyWiki ...

Η Μαργαρίτα λοιπόν έκανε κάτι το απίστευτο...έπλεξε ένα υπέροχο κόκκινο δακτυλίδι κι ένα μοναδικό γκρι βραχιόλι μόνο για μένα!

Secret Santa 2016

Το πακέτο μου λοιπόν ήταν ένα υπέροχο craft κουτάκι με τις χειροποίητες δημιουργίες της Μαργαρίτας, ένα πανέμορφο στολιδάκι που προστέθηκε στο δέντρο μας και φυσικά καρτούλα με ευχές!!!

Μαργαρίτα σε ευχαριστώ πολύ!!!

Ζήνα η διοργάνωση ήταν άψογη και πραγματικά μαγική χρυσόσκονη απλώθηκε πάνω από τα κεφάλια μας αυτές τις γιορτινές μέρες και η νεράιδα ήσουν φυσικά εσύ!!!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!

Μείνετε συντονισμένοι στα social media της Busy Mama...
Facebook Busy Mama's Corner
Instagram @busy_mamas_corner


Κι αν θέλετε να μη χάνετε ανάρτηση τότε συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog κι έτσι θα έχετε άμεση πρόσβαση στο Busy Mama's Corner!!!

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση σας φιλώ
Έλενα Μ.



2 σχόλια:

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design