03 Ιανουαρίου 2017

Busy mama's thoughts: Μια αλλιώτικη παραμονή πρωτοχρονιάς...


via:Pixabay.com

Η ιστορία πάει κάπως έτσι...

Εγώ πριν εφτά χρόνια λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος:
Είχα αγοράσει πανάκριβο φόρεμα και ασορτί γόβες... Είχα μακιγιαριστεί από επαγγελματία make-up artist... Είχα πάει κομμωτήριο (συνολικό κόστος τουλάχιστον 100€)... Κοιτούσα συνεχώς το ρολόι μου γιατί είχαμε κάνει κράτηση τραπεζιού σε μπουζούκια και δεν έπρεπε να αργήσουμε γιατί θα χάναμε το τραπέζι μας (μας είχαν τρομοκρατήσει οι "υπεύθυνοι")... Έφαγα με το ζόρι και μόλις άλλαξε ο χρόνος ίσα που έκατσα να φάω και λίγη βασιλόπιτα πριν εξαφανιστώ με το αμάξι μέσα στην παγωνιά για τα μπουζούκια έχοντας συνεχώς το κινήτο στο χέρι να μην χάσω κανένα μηνυμα. Στριμώχτηκα σαν τη σαρδέλα (κι ας είχα τραπέζι) και κάπως έτσι γιόρτασα την αλλαγή του χρόνου.

Εγώ πριν δυο χρόνια:
Ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος 27/12/2014 και το ανακοίνωσαμε στους δικούς μας πριν αλλάξει ο χρόνος.

Εγώ φέτος: 
Έχουμε κατέβει οικογενειακώς στην πατρίδα μου το Άργος. Παραμονή πρωτοχρονιάς απόγευμα έχουμε αφήσει το Βαγγελίνο στους παππούδες και κάνω δώρο στον εαυτό μου έναν καφέ με τον άντρα μου δυο μας σε ένα πολύ όμορφο καφέ της περιοχής. Φορώντας το αγαπημένο μου τζιν, μακιγιαρισμένη ελαφρά από τα χεράκια μου και μαλλί επίσης φτιαγμένο από τα χεράκια μου. Αγοράζουμε ένα τεράστιο μπαλόνι για το Βαγγελίνο κι επιστρέφουμε χαμογελαστοί σπίτι. Η μαμά φροντιζει το μενού της βραδιάς κι έχει έτοιμη από νωρίς τη Βασιλόπιτα. Δεν αλλάζω ρούχα για κάτι πιο επίσημο. Όλη η οικογένεια μαζεμένη δίπλα στο τζάκι να συζητάμε και να κυλιόμαστε στο χαλί για χάρη του Βαγγελίνου. Τρώμε όλοι μαζί χαλαρά απολαμβάνοντας το κρασί φτιαγμένο από το μπαμπά μου και περιμένουμε να αλλάξει ο χρόνος. Κρατάω αγκαλιά το μικρό και ανταλάσσω ματιές με τον άντρα μου και δε θέλω να είμαι πουθενά αλλού. Ααααα...και το κινητό ήταν κάπου παρατημένο παρα πέρα και το χρησιμοποιούσα μόνο για φωτογραφίες.

Η φετινή παραμονή Πρωτοχρονιάς ήταν με διαφορά η ουσιαστικότερη.

Η ευχή μου για το 2017 είναι να μάθουμε να εκτιμούμε τα απλά και ουσιαστικά πράγματα και να μην κηνυγάμε το εφήμερο.
Η ευτυχία κρύβεται σε στιγμές κι αυτό μου το έμαθε το παιδί μου. Χαρείτε με τους αγαπημένους σας και δημιουργήστε υπέροχες κι ανεξίτηλες αναμνήσεις.
Από καρδιάς σας εύχομαι υγεία, χαρά, ευτυχία, πολύχρωμα όνειρα και να ντύσουμε το 2017 με ζεστά χαμόγελα και υπέροχες στιγμές.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Μείνετε συντονισμένοι στα social media της Busy Mama...

Facebook Busy Mama's Corner
Instagram @busy_mamas_corner

Κι αν θέλετε να μη χάνετε ανάρτηση τότε συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog κι έτσι θα έχετε άμεση πρόσβαση στο Busy Mama's Corner!!!

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση σας φιλώ
Έλενα Μ.


7 σχόλια:

  1. ποσο δικιο εχεις Ελενακι μου.. Οχι οτι ολα αυτα που καναμε οταν ειμασταν μικροτερες δεν είχαν την αξια τους... Αλλωστε αυτα μας εφτασαν εδω που είμαστε... Τα ζησαμε ολα οπως έπρεπε και στην ωρα τους.. Αλλα αυτες οι στιγμες που ζεις με το παιδι σου .. αυτες ειναι οι πολυτιμοτερες ολων... Μια χρονια γεματη ομορφες στιγμες σας ευχομαι... αγκαλια με το Βαγγελινο και τους αγαπημενους σας!! πολλα πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν τις οικογενειακές στιγμές δεν εχει..πόσο μάλλον όταν πρόκειται γι'αυτήν που έχεις δημιουργήσει εσύ και το άλλο σου μισό! Καλή χρονιά κοριτσάρα μου, γεμάτη όμορφες, χαρούμενες στιγμές! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι γλυκό! Με κάτι τέτοια μαμαδιστικα, οικογενειακά και χουχουλιαρικα όλο δακρυζω...πολύ ωραίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω οτι η πρόσφατη Πρωτοχρονιά κρύβει μέσα της περισσότερη αγάπη και ευτυχία από κάθε προηγούμενη Ελενη μου! Εύχομαι όλο το 2017 να απολαμβάνεις όμορφες οικογενειακές στιγμές! ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελενάκι μου κάθε χρονιά είχε την μαγεία της θα πω εγώ! Εγώ να σου πω αναπολώ εκείνα τα χρόνια και χαίρομαι που αρχίζω σιγά σιγά να ξανα διασκεδάζω και μετά τα μεσάνυχτα!! Μετά από 6 χρόνια εορτών σαν την φετινή σου το έχω ανάγκη!! Σίγουρα οι στιγμές με το παιδί μας είναι από όλες πιο ουσιαστικές και σε γεμίζουν απόλυτα με γαλήνη, ωστόσο και τα μπουζούκια που και που σε βοηθούν να ξεδώσεις, ή όποια άλλη έξοδος τελος πάντων!!Καλή χρονιά κοριτσάκι μου και σου εύχομαι πάντα μα πάντα να ζεις τις γιορτές ακριβώς όπως τις θέλεις και τις λαχταρά η ψυχή σου! Αυτό είναι το πιο ουσιαστικό από όλα!!! Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή χρονιά! Ούτε που τα θυμάμαι εκείνα τα χρόνια! Ή μάλλον τα θυμάμαι αλλά δεν μου λείπουν καθόλου! Προτιμώ αυτά που ζούμε τώρα μαζί με τα παιδιά μας!
    Kathy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο δίκιο έχεις σε αυτό που περιγράφεις 'Ελενα μου!!!!Όντως τα παιδιά μας είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι!!!Ας χαρούμε και ας απολαύσουμε τις στιγμές μαζί τους!!!Δεν ξεχνώ την πρό(σ)κληση σου!!!Καλή Χρονιά!!!Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design