17 Νοεμβρίου 2016

Busy mama's recipe: Christmas cookies...!!!


Η πρώτη χριστουγεννιάτικη ανάρτηση για τη busy mama είναι γεγονός!!! Χθες βράδυ φτιάξαμε τα πρώτα μας χριστουγεννιάτικα μπισκότα και φυσικά σας τα προτείνουμε!!!

Χρησιμοποίησα τη συνταγη της αγαπημένης μου Γιάννας που μπορείτε να βρείτε εδω. Εγώ την είχα χρησιμοποιήσει και στο πάρτι γενεθλίων του Βαγγελίνου και μπορείτε να δείτε τι είχα φτιάξει εδω. Είναι πολύ εύκολη και πραγματικά μπορείτε να εμπλέξετε τα παιδάκια σας στην όλη διαδικασία! Δώστε τους κουπατ και αφήστε τα να φτιάξουν τα δικά τους μπισκότα!!! Θα απολαύσετε τη διαδικασία οικογενειακώς!!! Εχθές ο Βαγγελίνος δυστυχώς κοιμόταν όταν τα έφτιαξα μιας κι ως εργαζόμενη μαμά πλέον ο ελεύθερος χρόνος μου είναι μεταξύ 23:00 -01:00 το βράδυ... ωστόσο την επόμενη φορά θα τα φτιάξουμε Σαββατοκύριακο και θα σας έχω φωτογραφίες με τα μικρά χεράκια να φτιάχνουν κουλουράκια!!!

Αφού ετοίμασα τη ζύμη μου την άφησα λίγη ώρα να ξεκουραστεί κι άρχισα να την ανοίγω με τον πλάστη και να κόβω με τα κουπάτ... Διάλεξα χριστουγεννιάτικα δεντράκια, τον μπισκοτάνθρωπο, και αστεράκια.




Ιδέες για διακόσμηση πολλές... Εγώ τα αστεράκια τα άφησα απλά, στα δεντράκια έβαλα m&m και δάκρυα σοκολάτας στον μπισκοτάνθρωπο!!! Δε χρησιμοποίησα ζαχαρόπαστα γιατί ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι εξίσου όμορφο και γιορτινό!!!
Μανούλες βρείτε τρόπους να δημιουργείτε ΑΠΛΑ!!! Ο χρόνος όλων μας είναι περιορισμένος αλλά εγώ αρνούμαι να σταματήσω να κάνω τα πράγματα που αγαπώ επειδή δεν έχω χρόνο. Βρίσκω όμως τρόπους να τα κάνω ΑΠΛΑ!!!

Σας προτείνω την όλη διαδικασία ανεπιφύλακτα!!!

Και μην ξεχνάτε να ανεβάζετε φωτογραφίες στη σελίδα του Busy Mama's Corner στο Facebook αν δοκιμάζετε τις συνταγές που σας προτείνω!!!

Καλή επιτυχία!!!

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση
Σας φιλώ γλυκά
Έλενα Μ.

Αν θέλετε να μη χάνετε ανάρτηση από τη Busy Mama τότε συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα!!!!

Με αυτή την ανάρτηση συμμετέχω στην αντίστροφη μέτρηση της Δέσποινας για τα Χριστούγεννα!!!



4 σχόλια:

  1. Εγω θα τη χρησιμοποιήσω καθως ασχετη με την κουζίνα θέλω βοήθεια και απο οτι διάβασα είναι πολύ ευκολη η συνταγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλενα μου και χωρίς ζαχαρόπαστα έγιναν υπέροχα!! Μπράβο μανούλα!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλενα, βλέπω ότι ξεκίνησες ήδη τις ετοιμασίες!Περιμένω να το ανεβάσεις και στη σελίδα!
    Σ'ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σου στην αντίστροφη μέτρηση!
    Το πρώτο e-mail έφυγε, οπότε τσέκαρε το inbox σου!
    Αν δεν το έχεις λάβει ενημέρωσέ με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλενα επειδή τα δοκίμασα τα μπισκότα σου, θα πω απλα οτι ειναι τέλεια! Ευγευστα, βουτυρενια, εντυπωσιακά! Οι μικρές μου μου είπαν οτι θέλουν κι αλλα τέτοια μπισκότα οποτε πάω να δω τη συνταγή! Φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design