11 Οκτωβρίου 2016

Ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο μέσα από φωτογραφίες...

Αυτή την ανάρτηση τη χρωστάω εδώ και πολύ καιρό!!! Χρωστάω αλλά δεν ξεχνάω!!! Περίπου προς τα τέλη καλοκαιριού η Ελευθερία από το MissFree Mommy με κάλεσε σε μια πρόκληση... Να παρουσιάσω ένα αγαπημένο ταξίδι μέσα από φωτογραφίες... Έτσι επέλεξα λοιπόν το ταξίδι μας στο Παρίσι το Δεκέμβρη του 2011.  Αυτό το ταξίδι έχει χαραχτεί βαθιά μέσα στην καρδιά μου γιατί ήταν σε μια περίοδο της ζωής μας που ήμασταν ανέμελοι και χαλαροί, ήταν γιορτινή περίοδος και το Παρίσι είχε φορέσει τα καλά του.
Αποφάσισα να σας δείξω τις φωτογραφίες μας και μαζί σας να ξαναζήσω τις λεπτομέρειες αυτού του ταξιδιού μας. Επιπλέον ημερολογιακά έχω αρχίσει να σκέφτομαι Χριστούγεννα οπότε τι καλύτερο να αρχίσουν να ανεβαίνουν αναρτήσεις με άρωμα Χριστουγεννιάτικο  από ένα ταξίδι στο στολισμένο Παρίσι...

Απολαύστε...


























Ελπίζω να το απολαύσατε όσο κι εγώ.... Αν θέλετε να διαβάσετε για το ταξίδι της Ελευθερίας στη Νεα Υόρκη (ταξίδι μέλιτος) μπορείτε να το βρείτε εδω. Ας γεμίσουμε τα blogοσπιτακια με όμορφες φωτογραφίες αναμνήσεων.... Θα χαρω να δω και τα δικα σας ταξίδια κορίτσια μου όμορφα!!! Ακόμα κι αν μια μαμά θέλει να μοιραστεί μαζί μας το αγαπημένο της ταξίδι και δεν έχει blog μπορώ να το δημοσιεύσω εγώ εδώ στο δικό μου blog!!!
Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας σας φιλώ γλυκά,
Έλενα Μ.



12 σχόλια:

  1. Κοριτσακι μου φαινεται να ειχατε περασει υπεροχα. Μακαρι να σας δωθει η ευκαιρια να το ξανακανετε συντομα. Οι φωτογραφιες σας ειναι εκπληκτικες!
    Να περνατε ομορφα
    Αθανασια ♡ Creations with fantasy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθανασια μου ευχομαστε να ειμαστε καλα πανω απ'ολα ωστε να καταφερουμε να παμε και με το Βαγγελινο σε οσα μερη εχουμε ηδη παει δυο μας!!! Το Παροσι ηταν μοναδικα υπεροχο!!! Το ερωτευτηκα!!!!

      Διαγραφή
  2. Αχ Παρίσι!! Τέλειες οι φωτογραφίες σας! Εγώ είχα πάει χρόοοονια πίσω χωρίς καλή φωτογραφική μηχανή..... και οι φωτογραφίες μου είναι τουλάχιστον απαίσιες...... κλαψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιουλη μου ευκαιρια να ξαναπας...για να βγαλεις ξανα φωτο κι αυτη τη φορα μαζι με τα παιδια!!! Εχει μια μαγεια αυτη η πολη που τη λατρευω!!!!

      Διαγραφή
  3. δεν εχω παει ποτε...το ομολογω. και οποτε το βαζουμε στοχο, ολο κατι μας το ακυρωνει! με ταξιδεψες και μου ανοιξες την ορεξη! καλα να περνατε παντα κ στο επομενο ταξιδακι με το καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζινα μου σου ευχομαι ολοψυχα να καταφερετε να πατε γιατι πραγματικα οτι λεγεται για την πολη αυτη δεν ειναι φημη και υπερβολη, ειναι η πραγματικοτητα!!!! Μακαρι να δω συντομα δικιες σας φωτο απο Παρισι!!!!

      Διαγραφή
  4. Ααααχ Paris is always a good idea λένε και θέλω να ανακαλύψω αν ισχύει! Μας ταδιδεψες πράγματι, ούτε εγώ έχω ξεχάσει την πρόκληση της Ελευθερίας και σκέφτομαι από Νοέμβριο μια Λονδρέζικη ανάρτηση!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γλυκό κου κορίτσι,καταρχάς σε ευχαριστώ για την αποδοχή της πρόκλησης!!!Οι φωτογραφίες σας υπέροχες και εσύ πάντα χαμογελαστή...πανέμορφο το Παρίσι στολισμένο και μη!!!Χάρηκα που πήρες την πρωτοβουλία και κάλεσες και άλλες μπλοκογειτόνισσες!!!Θα χαρώ και εγώ να δω, οι αναρτήσεις τους να γεμίζουν με φωτογραφίες από διάφορα μέρη του πλανήτη.Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελευθερια μου το ξερεις το ρητο...οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη;;;;; Δεν υπηρχε περιπτωση να μην ανταποκριθω στην προκληση σου αφου τρελαινομαι για κατι τετοια!!! Σε ευχαριστω που με σκεφτηκες και συγνωμη που αργησα κιολας!!!😘😘😘😘

      Διαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design