22 Οκτωβρίου 2016

Δεύτερος Διαγωνισμούλης!!!!



Κορίτσια μου ο δεύτερος διαγωνισμός του Busy Mama's Corner είναι γεγονός!!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί μαζί με την Αθανασία του Creations With Fantasy διαλέξαμε ένα υπέροχο τελαράκι κεντήματος με το Μικρό Πρίγκιπα το οποίο μπορεί να στολίσει υπέροχα το χώρο σας.

Πριν σας πω τις λεπτομέρειες και τα διαδικαστικά του διαγωνισμού να σας συστήσω την Αθανασία τη δημιουργό του υπέροχο αυτού κεντήματος!!! Η Αθανασία λοιπόν είναι μια υπέροχη Θεσσαλονικιά με πανέμορφα μπλε μάτια και πολύ πολύ ταλέντο. Ζει λιγάαααακι μακριά.....στη Σουηδία αλλά μας σκέφτεται συχνά!!! Έχει δυο υπέροχα παιδάκια και της αρέσει να δημιουργεί ακόμα και τις πιο απίστευτες ώρες της ημέρας της. Εγώ έχω πράγματα φτιαγμένα από τα χεράκια της και μπορώ να σας διαβεβαιώσω για την ποιότητα και το μεράκι που βάζει σε κάθε τι που φτιάχνει. Τέλος θέλω να σας πω ότι έχει μια μεγάλη ευαίσθητη καρδιά και της αρέσει να μοιράζει απλόχερα αγάπη κι εκπλήξεις (το ξέρω από πρώτο χέρι!!!). Μπορέιτε να τη γνωρίσετε στη σελίδα της στο Facebook εδω  ή στο blog της.

Τα βήματα του διαγωνισμού είναι τα εξής:
1. Like στη σελίδα του busy Mama's Corner στο Facebook που θα βρείτε εδώ.
2. Like στη σελίδα του Creations with fantasy στο Facebook που θα βρείτε εδώ.
3. Συμπληρώστε τη φόρμα του διαγωνισμού που θα βρείτε παρακάτω και...
4. Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.






ΌΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Δεκτές γίνονται συμμετοχές μόνο από Ελλάδα και μόνο μία συμμετοχή ανά άτομο (ανά προφίλ στο FB) επιτρέπεται.
2. Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλωθούν μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν και τα 4 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.
3. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή από το Σάββατο 22/10/2016 έως και την Δευτέρα 31/10/2016 τα μεσάνυχτα.
4. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
5. Ο/Η τυχερός/ή αναγνώστης/στρια θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του/της θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Busy Mama's Corner και τη σελίδα της Αθανασίας στο FB (Creations with fantasy), όπως επίσης θα ειδοποιηθεί και μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, προκειμένου να μας στείλει μία ταχυδρομική δ/νση για να του/της αποσταλούν τα δωράκια . Εφόσον δεν απαντήσει εντός 5 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail, θα επαναληφθεί η κλήρωση.
6.Το δωράκι θα αποσταλεί κατευθείαν από την Αθανασία στον/στην τυχερό/ή.
7. Αν επιθυμείς να αφήσεις οποιοδήποτε σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση, μπορείς φυσικά να το κάνεις, αλλά αυτό δεν συνιστά συμμετοχή στην κλήρωση. Για ο,τιδήποτε απορίες έχεις, μη διστάσεις να με ρωτήσεις αφήνοντάς μου σχετικό σχόλιο.



Καλή επιτυχία σε όλους!!!
Μέχρι την επόμενη ανάρτηση
Σας φιλώ
Έλενα Μ.

UPDATE: Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΔΑ ΖΗΝΔΡΟΥ.


10 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ και τις δυο σας για το ξεχωριστό αυτό δώρο! Αγαπώ τον Μικρό Πρίγκιπα και με κάνει να νιώθω παιδί! Maria Ifadopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπημενη μου Ελενα με συγκινησες απιστευτα πολυ με τα καλα σου λογια!!! Πραγματικα δεν ξερω τι να πω ( και ειναι σπανιο φαινομενο αυτο!!! χαχαχαχα). Σε ευχαριστώ πολύ γι αυτην την συνεργασια. Ευχομαι καλή επιτυχια σε όλους και όλες και μακάρι όποιος το τύχει να το αγαπήσει όσο και γω!
    Σας φιλώ
    Αθανασία * Creations with fantasy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειο το δώρο!!!!!!!!!!!!!Αθανασία είσαι υπέροχη!!!Έλενα μου ευχαριστούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λατρευω Αθανασια!!! και σαν παιδι και σαν δημιουργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εμείς αγαπάμε πολύ τον μικρό πρίγκιπα! Τέλειο δωράκι κορίτσια, ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αθανασία δεν χρειάζεται συστάσεις!!! ❤️❤️💪💪

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design