18 Αυγούστου 2016

Busy Mama's Thoughts: Φιλια με γευση καρπουζι💕

Photo credits:pixabay.com


Με αλλη αναρτηση ηθελα να σας καλοσωρισω στο blogοκλουβακι μου μετα τις καλοκαιρινες μας διακοπες αλλα αυτη γεννηθηκε σημερα και ειναι μια αναρτηση ολο.....γλυκα!!!!

Σημερα οπως τις περισσοτερες Τεταρτες πηγαμε λαικη με τον Βαγγελινο για να παρουμε τα φρουτα και τα λαχανικα της εβδομαδας!!! Αναμεσα σε ολα αυτα και μισο καρπουζι αρκετα μεγαλο ομολογω. Οταν γυρισαμε ο μικρος μπουσουλουσε γυρω απο τα ποδια μου στην κουζινα κι εγω προσπαθουσα να τακτοποιησω τα πραγματα στο ψυγειο. Τη στιγμη που εβγαλα το καρπουζι απο το καροτσι, εντυπωσιαστηκε τοσο με το μεγεθος που σταματησε να μπουσουλαει κι εμεινε να κοιταει εμενα και το καρπουζι με τις ματαρες του!!! Αυτο απο μονο ηταν αρκετο να με κανει να χαμογελασω πλατια!!!

Καθως εκοψα το καρπουζι σε κομματια και το εβαλα σε μπωλ πηρα κουταλι κι εβγαλα μικρα κομματια απο οτι ειχε μεινει στις φλουδες του. Φυσικα η περιεργεια του μικρου ειχε εκτοξευτει στα υψη κι ετσι τον ανεβασα στον παγκο διπλα μου κι αρχισαμε να τρωμε καρπουζι. Φαινεται πως η γαργαλιστικη και δροσερη αισθηση του καρπουζιου τον εκανε να γελαει με την ψυχη του. Μετα τα γελια ηρθαν και τα φιλια γεματα καρπουζαδα. Να τα γελια...να τα φιλια...(μαμα.....μα...μαμα....μα...!) και γιναμε απο την καρπουζαδα χαλια. Ειχε πιτσιλισει παντου...παγκος, πετσετες, μπλουζα μαμας, φορμακι Βαγγελινου ολα με ροζ πιτσιλες και στη μεση ο μικρος να γελαει και να θελει αγκαλιες και φιλια!!!!

Αφου πηγαμε να πλυθουμε και να αλλαξουμε ρουχα βρηκαμε καινουριο παιχνιδι...ανακαλυψε τον νηπτιρα γεματο νερα κι αρχισε να χτυπαει τα ποδια του με αποτελεσμα ολα παλι να γινουν χαλια αλλα οσο πεταγονταν τα νερα τοσο ο μικρος ξεκαρδιζοταν.

Στο τελος αποκαμωμενος και γεματος χαρα κοιμηθηκε κοντα ενα δυωρο οποτε και αφησε κι εμενα τη μανα να συμμαζεψω τον κακο χαμο.
Βλεποντας τη μπλουζα μου στη λεκανη με το απορρυπαντικο για να μη βαψει απο το καρπουζι σκεφτηκα οτι τελικα η ευτυχια μπορει να κρυβεται ακομα και σε λεκεδες απο καρπουζι και σε μαρμαρα γεματα νερα.

Συμπερασμα 1ο: το σπιτι μου θα κανω πολλα χρονια να το δω τακτοποιημενο και καθαρο οπως πριν το Βαγγελινο.
Συμπερασμα 2ο: αν εχεις γελασει με την ψυχη σου, δε διαμαρτυρεσαι για τις εξτρα δουλειες που προκυπτουν.
Συμπερασμα 3ο: οντως η ευτυχια μπορει να βρισκεται σε λεκεδες απο καρπουζι...

Καλη σας νυχτα
Αμεσα με την αναρτηση που ειχα αρχικα προγραμματισει για αποψε...
Σας φιλω
Ελενα Μ.

14 σχόλια:

  1. Οντως βρισκεται μεσα σε λεκεδες απο καρπουζι και εχει και τον ηχο απο το γελιο ενος παιδιου! Να περνατε ομορφα!
    Αθανασια♡Creations with fantasy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι Αθανασια μου!!! Να περνατε τελεια!!! Σε φιλω κοριτσι μου!!!

      Διαγραφή
  2. Οντως βρισκεται μεσα σε λεκεδες απο καρπουζι και εχει και τον ηχο απο το γελιο ενος παιδιου! Να περνατε ομορφα!
    Αθανασια♡Creations with fantasy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι τόσο ομορφα τα παιδικα γελια που ποιος νοιαζεται για λεκεδες και καθαρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι!!! Η τελειοτητα ειναι σε αυτα τα αυθορμητα γελια κι οχι στα αψογα, πεντακαθαρα, απροσωπα σπιτια!!! Σε φιλω καλη μου!!!!

      Διαγραφή
  4. Ειναι τόσο ομορφα τα παιδικα γελια που ποιος νοιαζεται για λεκεδες και καθαρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι είναι Έλενα μου! Αυτές οι μικρές στιγμές είναι αυτές που μένουν. Τα παιδικά γέλια μέσα απο τα πιο απλά παιχνίδια κρύβουν την απόλυτη ευτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι αγαπημενη μου!!! Να περνατε ομορφα...σε φιλω!!!

      Διαγραφή
  6. Έτσι ακριβώς είναι Έλενα! Σε αυτή την ηλικία γίνεται η αλήθεια είναι αυτή η τόσο ρεαλιστική, υπέροχη συνειδητοποιηση! Πολλά καρπουζοφιλακια εύχομαι που θα σας γεμίζουν και τους δυο ενέργεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννα μου εχεις δικιο... Μερα με τη μερα ανακαλυπτω υπεροχα πραγματα!!!! Στελνω φιλια καρπουζενια στο μαιμουδι κι εσενα καλη μου!!!

      Διαγραφή
  7. Πόσο μα πόσο θα συμφωνήσω!!!! Τι γλυκιά ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω αγαπημενη μου mommy jammy!!!!! Σε φιλω γλυκια μου!!!

      Διαγραφή
  8. Τι υπέροχη ανάρτηση ελενακι μου!!
    Τόσες αληθείς κρυμμένες σε ενα καρπούζι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδες Μαρθακι μου??? Και που να το ηξερα οταν το αγοραζα!!! Χαχαχαχ!!! Τα παιδια μπορουν να σου φτιαξουν τη μερα με μια κινηση μονο!!! Σε φιλω γλυκια μου Μαρθα κι εσενα και τις κοριτσαρες σου!!!

      Διαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design