01 Ιουνίου 2016

Busy Mama's Thoughts: Μια ακομα πρωτη φορα...!!!



Σημερα ηταν ακομα μια πρωτη φορα για το Βαγγελινο!!! Πηγαμε στις κουνιες επισημως και μαλιστα καναμε και κουνια!!!
Για να μην παρεξηγηθω 9 μηνες τωρα παμε τις βολτες μας σχεδον καθημερινα!!! Μονο η βροχη μας σταματουσε! Απλα οι βολτες μας ηταν σε μαγαζια, στο σουπερ μαρκετ, περπατουσαμε στα στενα δρομακια της γειτονιας δυο μας και τωρα τελευταια που οι παππουδες εμπιστευτηκαν τις δυναμεις τους τον βγαζουν βολτα μεχρι την πλατεια της περιοχης μας.

Να πω την αληθεια το θεωρουσα μικρο το παιδακι μου...φοβομουν οτι ισως δεν ανταποκριθει καλα, μηπως φοβηθει, μηπως καμια μπαλα ξεφυγει....γενικοτερα φοβομουν.

Σημερα ομως ο καιρος και οι φωνες των παιδιων μας καλουσαν προς τα εκει!!!! Χαρηκα τοσο πολυ που πηρα την αποφαση να τον παω τελικα. Το παιδακι μου χαρηκε τοσο πολυ!!! Μολις ειδε τα αλλα παιδακια αρχισε τα χαμογελα και τις γλυκες. Μη σας πω οτι καναμε και φιλο εναν αλλο μπεμπη που ηταν κι αυτος κοινωνικοτατος κι εσκαγε κι αυτος κατι τεραστια χαμογελα σαν τον δικο μου!!!


Μολις ηρθε η σειρα μας να ανεβουμε στην κουνια ο μικρος ξετρελαθηκε!!! Το γελιο του ηταν τραγουδι στην ψυχη μου!!! Πραγματικα το χαρηκαμε τοσο πολυ που ειμαι σιγουρη οτι το δρομολογιο μας θα περναει πια απο τις κουνιες καθημερινα!!! Το απογευμα μαλιστα τραβηξαμε και τον μπαμπα μας στις κουνιες...οχι τιποτα αλλο ειναι λιγο χαζομπαμπας και ηθελε κι αυτος να δει το παιδακι μας πως αντιδρα σε αυτο το περιβαλλον. Μολις το προτεινα ειπε ναι με το πρωτο οποτε να ο Βαγγελινος δευτερη φορα σε μια μερα στις κουνιες!!!! Αλλα γελια και χαρες!!!!

Χαιρομουν μονο και μονο που εβλεπα το παιδακι μας ευτυχισμενο. Δεν θελει τιποτα αλλο μια μανα νομιζω. Να βλεπει το παιδακι της να χαμογελα ευτυχισμενο!!!
Ενιωσα και λιγο περηφανη γιατι ο μικρος φαινεται να ανταποκρινεται θετικα με τα αλλα παιδακια. Ειναι παρατηρητικος και υπομονετικος. Το γεγονος οτι είναι  το πρωτο μωρο και στη δικη μου οικογένεια αλλα και του αντρα μου τον κανει και το μοναδικο μωρο και σημερα επιβεβαιωσα οτι αναζητα την παρεα των αλλων παιδιων οποτε σιγουρα οι κουνιες θα μπουν στο καθημερινο μας δρομολογιο!!!

Αυτα για αποψε...
Σας φιλω γλυκα
Ελενα Μ.

9 σχόλια:

  1. Έπρεπε να τραβήξω φωτό και από τη δική μας εξόρμηση στο πάρκο φίλη μου!Μια ώρα χωμένος μέσα στην άμμο ο μικρός θα ορκιζόμουν ότι ήταν σε άλλη διάσταση!Περιττό να σου πω πως κοιμάται σαν πουλάκι τώρα..Κ εγώ ακόμα μαζεύω άμμο από το μπάνιο!χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα νέα!!!Απόλαυσε τις στιγμές που δεν τρέχουν ακόμα τα ποδαράκια του!!Γιατί είναι κοντά αυτή η ώρα!!!..Τουλάχιστον τώρα μπορείς και πίνεις το απογευματινό σου καφεδάκι σαν άνθρωπος..σαν βγάλει πόδια ή θα σου χύνεται δεξιά αριστερά. κάτω ή πάνω σου ή που δεν θα πίνεις γουλιά..χιχιιχ...καλό βραδάκι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχήν να σου πω οτι απολαμβάνω πολυ που γράφεις τέτοιες αναρτήσεις!!
    Θα ειναι πολύτιμες σε λιγο καιρό!!
    Να τις συνεχίσετε τις βόλτες σας στην "πιπή χαλά"'που λεει η δώρα!! Ειναι τα καλύτερα απογεύματα που μπορείς να του χαρίσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχου μωρέ... Εγώ τον είχα πάει πρώτη φορά όταν ηταν εφτά μηνών, σε μικρή όμως παιδική χαρά χωρίς κόσμο και έκτοτε τις λατρέψαμε οικογενειακως. Αργότερα να δεις πως θα φοβάσαι που θα τρέχει μόνος του και θα τρέμει το φυλλοκαρδι σου κάθε φορά που ένα μεγαλύτερο παιδί δεν τον προσεξει, τον σπρώχνει ή πάει να κάνει τσουλήθρα πριν βγει ο δικός σου... Αχ... Εγώ για να είμαι ειλικρινής μόνο δυσάρεστες εμπειρίες έχω αποτην συναναστροφη με άλλα παιδάκια.και κυρίως τους γονείς στις παιδικές χαρές, (αυτοί είναι υπεύθυνοι για την συμπεριφορά των παιδιών), για αυτό προτιμώ καθημερινές πρωινά ιδίως όταν είμαι μόνη μου. Μπυ θύμισες όσα έχω ζήσει τρία χρόνια τώρα σε παιδικές χαρές και παιδότοπους και μπορεί να προκύψει και ανάρτηση!!!! Φιλιά πολλά, μακάρι να βρίσκεται πάντα κοινωνικούς και ευγενικούς ανθρώπους στις βόλτες σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτές οι πρώτες φορές είναι ανεκτίμητες!!!Να το ευχαριστηθείς τώρα Έλενα γιατί ότσν ξεκινήσει να περπατάει θα τρέχεις για να τον προλάβεις!!!Εννοείται πως έχει και αυτό την χάρη του...εμείς όταν πάμε φεύγουμε με κλάματα τόσο πολύ μας αρέσει...Αλλά η έκφραση τους σε κάτι άγνωστο είναι πραγματικά τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτές οι πρώτες φορές είναι ανεκτίμητες!!!Να το ευχαριστηθείς τώρα Έλενα γιατί ότσν ξεκινήσει να περπατάει θα τρέχεις για να τον προλάβεις!!!Εννοείται πως έχει και αυτό την χάρη του...εμείς όταν πάμε φεύγουμε με κλάματα τόσο πολύ μας αρέσει...Αλλά η έκφραση τους σε κάτι άγνωστο είναι πραγματικά τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ετσι ειναι γλυκια μου οταν εισαι πρωτομανα που λενε. Ολα τα φοβασαι γιατι ειναι αγνωστα. Να δεις οταν θα μπουσουλαει στο παρκο, οταν θα θελει να βαλει τα παντα στο στομα του, οταν θα αρχισει να περπαταει και να τρεχει προς τα αλλα παιδια, όταν θα θελει να σκαρφαλωσει μονος του. Οπως εχω συνηδοποιησει εγω απο την μερα που κατάλαβα οτι ειμαι εγκυος στα παιδια μου καταλαβα οτι δεν θα παψω ποτε να φοβαμαι και να αγχωνομαι. Δυναμη μανα δυναμη και γερα νεύρα.
    Τα φιλια μου
    Αθανασία
    Υ.γ. και το δικο μου παλικάρι Βαγγελακο τον λενε. Σμουτζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λενιώ μου καλή αρχη στις εξορμήσεις σας! Και εμείς εκεί παμε καθημερινά με το σποράκι! Τα βοηθά να κοινωνικοποιηθούν, να ξεδώσουν και να διασκεδάσουν! Φιλιά πολλά στο ζουζούνι xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελένη μου αυτές οι πρωτιές πρέπει να καταγράφονται γιατι όπως είπε και η Μάρθα θα είναι πολυτιμες σε λίγο καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design