30 Ιουνίου 2016

Busy Mama's Thoughts: Καθε μερα....πιο πολυ μπαμπας!!!


Αυτη η αναρτηση ειχε αρχισει να γραφεται για τη γιορτη του πατερα αλλα μεσολαβησε το τρελο ΣΚ στη Χρυσουπολη για εναν υπεροχο γαμο για τον οποιο θα αφιερωσω αλλη αναρτηση στο μελλον. Η γιορτη του πατερα μας βρηκε ξενυχτισμενους και πολυ πολυ κουρασμενους αλλα τρομερα χαρουμενους γιατι γιναμε κουμπαροι σε ενα πολυ αγαπημενο μας ζευγαρι με αποτελεσμα να το γιορτασουμε με πρωινο ξενοδοχειου και μπολικο υπνο (οταν κοιμοταν κι ο Βαγγελινος φυσικα) για αποθεραπεια.

Χαιρομαι ομως που δεν τη δημοσιευσα οταν επρεπε γιατι μεσολαβησε και η Παρασκευη η γνωστη πλεον Bloggers Wine Night και την οποια δε θα μπορουσε να  περιγραψει καλυτερα η ιδια η διοργανωτρια, η αγαπημενη σε ολους μας blogger Βερα Λεβεντη. Θα αφησω τη Βερα λοιπον να σας αφηγηθει τι ακριβως εγινε εκεινο το καυτό βραδυ στον κηπο της με 38 κοριτσια (μαμαδοbloggers) και μπολικο δροσερο Moscatto D'Asti. Εγω θελω να σας πω πως αυτη η βραδια επηρεασε εμενα αλλα και τον Μπαμπη....

Για μενα εκεινο το βραδυ ηταν η πρωτη φορα που εβγαινα μονη μετα απο 10 μηνες για βραδυνη εξοδο. Ενιωσα και παλι γυναικα και βρηκα την ευκαιρια να γνωρισω απο κοντα και να μιλησω με γυναικες που εχουμε πολλα κοινα σημεια. Δεν το μετανιωσα ουτε λεπτο εστω κι αν ειχα στο χερι μου το κινητο κι εστελνα μηνυματα στα μετόπισθεν!!!! Ενω ειχα πει στην αρχη οτι θα μαζευτω κατα τις 11:30, η βραδια οπως εξελισσοταν δε με αφηνε να φυγω και δεν ηθελα να φυγω απο τοσο νωρις! Πηρα λοιπον την παρατασουλα μου η μανα!!! Ετσι γυρισα στο σπιτι 2:00 τα ξημερωματα (πρωτοφανες για μενα...να σημειωθει οτι τα τελευταια μου ξενυχτια ηταν τα μπατσελορ παρτυ πριν τους γαμους της παρεας και φυσικα προ Βαγγελινου)!!!

Τιποτα απο ολα αυτα δε θα ειχε συμβει αν στα μετόπισθεν δεν ηταν ο Μπαμπης (συζυγος και μπαμπας του Βαγγελινου).

Ο αντρουλης μου κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου ελεγε οτι θα ειναι παρον στον τοκετο κι ετσι κι εγινε... Με βοηθησε πολυ και ψυχολογικα αλλα και σπρωχνοντας το κεφαλι μου τις κρισιμες στιγμες για να μη χανω τις ανασες μου μετα απο εντολη της γιατρου μου φυσικα... Οταν βγηκε ο Βαγγελινος και μου τον εβαλαν στο στηθος ο Μπαμπης ηταν εκει διπλα μας και ξαφνικα γιναμε μια ομαδα. Απο εκεινο το λεπτο παιζουμε ομαδικα κι ο Μπαμπης ζει το καθε λεπτο της πατροτητας... Εχει νανουρισει, αλλαξει πανα, παιξει, ταΐσει τον Βαγγελινο και φυσικα ολο το χειμωνα με το που γυριζε απο τη δουλεια αναλαμβανε baby sitting για να παω εγω στα μαθηματα μου!!! Εχει αναλαβει το μικρο απο δυο μηνων.
Κι ο μικρος φυσικα ανταποδιδει ολη αυτη τη φροντιδα! Λεει "μπαμπα" και σταζει το στομα του μελι...αν δεν ειναι ο μπαμπας του σπιτι δε μπορει να κοιμηθει! Οταν ο Μπαμπης εχει υπηρεσια (ειναι στρατιωτικος) αν δε μιλησουμε με ανοιχτη ακροαση να του πει καληνυχτα ο μικρος αρνειται να κοιμηθει!!!

Ολα αυτα λοιπον σας δινουν μια εικονα του μπαμπα μας... Την Παρασκευη με αφησε να διασκεδασω χωρις εννοια και τον ευχαριστω γι'αυτο γιατι επεστρεψα καλυτερη συζυγος και μητερα αφου σαν Ελενα γεμισα με χαρα και πραγματικα ανανεωθηκα!
Αρα στο αθλημα που λεγεται "γονεις" καλο ειναι να παιζουμε ομαδικα.... Και οι δυο εχουμε οχι μονο υποχρεωσεις αλλα και δικαιωματα...
Ενα μεγαλο ευχαριστω λοιπον στην αγαπη μου... Ο Βαγγελινος δε θα μπορουσε να εχει καλυτερο μπαμπα...

Σας φιλω
Ελενα Μ.

ΥΓ. Κι ο μπαμπας μας πινει τα καφεδακια του με τους φιλους του...ειπαμε παιζουμε ομαδικα!!!

9 σχόλια:

  1. Εύχομαι να συνεχίσετε να παίζετε ομαδικά με αγάπη και σεβασμό ο ένας στον άλλο! Να χαίρεστε την όμορφη οικογένειά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο σας!! Να είστε παντα ομαδα σε όλα και να χαίρεστε το Βαγγελινο σας!!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλα Ελπιδακι μου κι εσυ να χαιρεσαι τον αντρακο σου τον κουκλο!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφα τα λες. Έτσι ακριβώς πρέπει να είναι ο πατέρας, παρών πάντα. Έτσι ακριβώς πρέπει να είναι το ζευγάρι. Ομάδα, ενωμένοι σαν μια γροθιά. Σας εύχομαι πάντα να είστε έτσι ώστε να γεμίζουν αυτές οι άτιμος μπαταρίες και να είστε παντα ο καλύτερος εαυτός σας σε όλους σας τους ρόλους! Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ....Γιαννα μου πρεπει να γεμιζουν αυτες οι ατιμες οι μπαταριες λιγακι!!! Ειμαστε τυχερες που οι μπαμπαδες μας ειναι παροντες με τον τροπο τους και μας αφηνουν να παρουμε μιαν ανασα!!! Σε φιλω γλυκια μου!!!!

      Διαγραφή
  4. Τα πάντα καταφέρνουμε ομαδικά!!!! Μπράβο σας! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστουμεεεεεεε....φιλακια πολλα Μαγδα μου!!!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστουμεεεεεεε....φιλακια πολλα Μαγδα μου!!!

      Διαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design