19 Μαΐου 2016

Ένα υπέροχο απόγευμα Δευτέρας...

΄


Ένας πολύ όμορφος χώρος, μια γνωστή food blogger και συγγραφέας, 24 άγνωστοι άνθρωποι μεταξύ τους, νόστιμες συνταγές και άφθονη μπύρα...όλα αυτά μας κάνουν ένα υπέροχο και ξεχωριστό απόγευμα Δευτέρας! Τη Δευτέρα 16/5/2016 στο Χώρο Αθηνέο (Χώρος Δημιουργικής Ζυθοποιίας) η αγαπημένη Αθηνά Πάνου μας κάλεσε σε ένα workshop για συνταγές πικ νικ τις οποίες συνοδεύσαμε με τη μπύρα της άνοιξης με γεύση ginger! Πληροφορίες για το Αθηνέο μπορείτε να βρείτε εδω.
Οι υπεύθυνοι του χώρου μας ξενάγησαν σε κλίμα ευχαριστο και φιλικό και μας εξήγησαν τη διαδικασία παραγωγής μπύρας. Παρακολουθήσαμε ένα βίντεο για την ιστορία της μπύρας και χαζέψαμε τις όμορφες προθήκες με διάφορα αντικείμενα σχετικά με τη Αθηναική Ζυθοποιία. 



Μετά την ξενάγηση ανέλαβε δράση η αγαπημένη Αθηνά Πάνου, συνταγές και δημιουργίες της οποίας μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της στο facebook.




Μας ετοίμασε τορτίγιες κοτόπουλου, μακαρονοσαλάτα, πατατοσαλάτα, τοστάκια με πέστο μαιντανού και ένα brownies περιχυμένο με μαύρη μπύρα το οποίο ήταν μοναδικό σε γεύση. Δοκιμάσαμε τα πάντα και ήπιαμε ομολογώ αρκετή κρύα μπύρα!!! 



Πέρασε ένα δύωρο χωρίς να το καταλάβουμε σε όμορφο κλίμα και χαλαρή διάθεση. Μοιραστήκαμε με όλον τον κόσμο εκεί την αγάπη μας για τις νοστιμιές και τη μπύρα φυσικά!!!

Η πρόταση της Δευτέρας ήταν...Σταματήστε να πάτε απλά για έναν καφέ και γνωρίστε τις ομορφιές της φύσης γύρω από την πολή κάνοντας πικ νικ. Ετοιμάστε νόστιμες συνταγές με απλά υλικά και υλικά που ήδη έχετε στο ψυγείο σας, στολίστε την κάθε στιγμή και κάντε τη σημαντική και περάστε μοναδικές στιγμές με τους δικού σας ανθρώπους!

Εγώ ήδη ψήνομαι για το πρώτο μας οικογενειακό πικ νικ!!!Θα έχετε νέα μου σύντομα!!!
Αθηνά σε ευχαριστούμε για την ευκαιρία αυτη. Ο αντρούλης μου αν και στην αρχή ήταν διστακτικός μετά χαλάρωσε και πέρασε πολύ όμορφα επίσης!!! Φεύγοντας πήραμε και το αναμνηστικό μας δωράκι.



Ήταν όλα καλά οργανωμένα και περάσαμε τέλεια!!! Ήταν η ευκαιρία μας να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα!!! 

Σας φιλώ γλυκά!!!
Έλενα Μ.






9 σχόλια:

  1. Να σου πω ζήλεψα πάρα πολύ, είχα κανονισμένο ραντεβού εκείνη την ημέρα και δεν δήλωσα συμμετοχή αχ βαχ!!!! Τέλεια όλα φαίνονται και φυσικά η Αθηνά Respect! Σας εύχομαι άμεσα να πάτε οικογενειακώς για πικ νικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρακι μου ήταν όντως τελεια!!!! Αν τα είχες καταφέρει θα τα λέγαμε κι απο κοντά!!!!

      Διαγραφή
  2. Ήταν πραγματικά πολύ όμορφα! Και δοκιμάσαμε απίστευτη μπύρα χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάτε για πικνίκ, να το κανονίσετε! Φάνηκε ότι περάσατε όμορφα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Βέρα μου το θέλω τόσο πολύ να οργανώσω ένα πικ νικ!!! Μόλις βρω ελεύθερο ΣΚ από γάμους, βαπτίσεις και διάφορα άλλα events θα το κάνουμε και θα σας πω την εμπειρία μου!!!!!

      Διαγραφή
  4. Λατρεύω τα πικ νικ! Κι όποτε βρίσκω χρόνο, τα οργανώνω! Έχω κόλλημα με τα κεφτεδάκια, θα ρίξω όμως μια ματιά και στις συνταγές. Σου εύχομαι γρήγορα να απολαύσετε ένα πικ νικ! Και να μας πεις τις έφτιαξες!
    Καλώς βρεθήκαμε! (Δεν μπορούμε να γραφτούμε στο blog σου;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάρα μου μπορείς να γίνεις μέλος!!! Κάτω κάτω υπάρχει η επιλογή!!! Καλώς σας βρήκα κι εγώ στον όμορφο blogοκοσμο!!!

      Διαγραφή
  5. Τι ωραια πραγματα που κανετε μωρε εσεις εκει στην Αθήνα...ολο κατι κανετε και περνατε ομορφα! Παντα τετοια λοιπον και να περνατε υπεροχα
    Σμουτζ
    Αθανασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design