09 Μαΐου 2016

Busy Mama's Thoughts: Πρώτη φορά μαμά...!


Μόλις πέρασε η πρώτη γιορτή της μητέρας κι εγώ για πρώτη φορά άκουσα να μου λένε "Χρόνια πολλά μανούλα". Πριν κάτσω μπροστά στον υπολογιστή ήθελα να τελειώσει η μέρα. Να ρουφήξω το κάθε δευτερόλεπτο. Να νιώσω και να καταλάβω αυτό που μου εύχονταν γνωστοί και φίλοι!
Ναι...είμαι εδώ και 8 μήνες μαμά! Το ζουζούνι γεννήθηκε Τετάρτη 2/9/2015 (16:00). Από εκείνο το λεπτό και μετά η ζωή μας άλλαξε. Ήμασταν δύο και γίναμε τρεις. Ο Μπάμπης έγινε μπαμπάς κι εγώ μαμά! Σκεφτόμαστε πλέον για τρεις...Ονειρευόμαστε για τρεις...Σχεδιάζουμε τα πάντα πια επι τρία... κι αυτό είναι κάτι μαγικό! Το σπίτι μας γέμισε χρώματα, ήχους κι αισθήματα πρωτόγνωρα.

Δεν είναι όλα εύκολα κι απλά. Η αγωνία και η ευθύνη πολλές φορές νιώθω να με γονατίζουν. Ακόμα κι όταν έχει αργήσει λίγο να ξυπνήσει τρέχω να δω αν είναι όλα καλά. Ότι κι αν κάνω πάντα σκέφτομαι το παιδί μου. Είτε είμαι μέσα στο σπίτι είτε είμαι στη δουλειά, το πίσω μέρος του  μυαλού μου είναι αφιερωμένο στο ζουζούνι.

Εύχομαι από καρδιάς χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου. Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας κι ας είναι αυτά το παράθυρο στο μέλλον!!! Λίγες φωτογραφίες παρακάτω που δείχνουν το όμορφο ταξίδι που λέγεται μητρότητα.

28/9/2013 Ο γάμος μας





28/12/2014



Λίγες μέρες πριν γεννήσω!!!

2/9/2015
Μαιευτήριο ΡΕΑ


Δακτυλάκια 40 ημερών


Το ζουζούνι το Πάσχα στο πατρικό μου, στην κούνια που κοιμόμουν κι εγώ μωρό!



Φιλάκια πολλά
Έλενα





8 σχόλια:

  1. Αχου μια μεγααααλη κοιλίτσα που είχες και εσύ... Μαγικό το ταξίδι της μητρότητας Ελενα μου, και για μένα δεν την χάνει ουτεστην πορεία πάρα την πολλαπλασιαζει κιόλας!!! Χρόνια πολλά λοιπόν μανούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ μανούλα γλυκιά τις τελευταίες μέρες πριν γεννήσω κόντευα να σκάσω!!! Ήταν κι Αύγουστος οπότε καταλαβαίνεις!!!! Όλα χαλάλι τους Γιάννα μου!!!

      Διαγραφή
  2. Κι εγώ στο ΡΈΑ! Να σου ζήσει το μωράκι σου! Πότε γέννησες και πότε ετοιμάζεις και την βάπτιση, ε; Καλή δύναμη και εύχομαι να ακολουθήσουν πολλές όμορφες γιορτές της μητέρας! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάλη μου στο ΡΕΑ ήταν πολύ καλά!!! Μείναμε τρομερά ευχαριστημένοι!!! σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κι ανταποδίδω!!! Τώρα που σου γράφω έχει γίνει και η βάπτιση πια!!! Το ζουζούνι έγινε Βαγγελίνος και θα ακολουθήσει αναλυτική ανάρτηση απλά περιμένω το φωτογραφικό υλικό!!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  3. Λενιώ μου με ταξίδεψες και με συγκίνησες! Είμαστε και οι δύο φρέσκιες μανούλες και ότι βιώνουμε είναι παρόμοιο. Να χαιρόμαστε τα πολ5τιμα σποράκια μας, να τα δούμε να μεγαλώνουν και να γίνονται υπέροχοι, μοναδικοί άνθρωποι! Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου shabbymommy να χαιρόμαστε τα σποράκια μας!!!! Η δικιά σου ήδη έσβησε το πρώτο της κεράκι!!! Πως περνάει ο καιρός...μια ανάσα!!!! Σε φιλώ κοριτσάρα μου!!!

      Διαγραφή
  4. Να ζήσεις μανούλα! Απο δω και πέρα μόνο μαγικες στιγμές σου εύχομαι με το αγοράκι σου! Να το χαίρεσαι! Πάντα γερό και δυνατό! Η μητροτητα έχει πολλά να σου προσφέρει φτάνει μόνο να έχεις τα μάτια σου ανοικτά να τα βλέπεις!
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκιο έχεις Μαρίνα μου!!!! Σε φιλώ γλυκιά μου!!!!

      Διαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design