27 Απριλίου 2016

Busy Mama's DIY: Η περσινή λαμπάδα της βαφτιστήρας μου.


Mπορώ να φτιάξω λαμπάδες κάνοντας "ανακύκλωση"; Λέγοντας "ανακύκλωση" εννοώ την ανακύκλωση παλιών υλικών... Η απάντηση είναι φυσικά και μπορείτε!!! Δείτε τι έφτιαξα εγώ πέρσι για τη βαφτιστήρα μου που είναι πια φοιτήτρια... Μια shabby chic και super ρομαντική λαμπάδα ταιριασμένη απόλυτα με ροζ κουτί και στοιχεία συνδυασμένα με αυτά τις λαμπάδας.

A shabby chic easter candle


Με αυτή την ανάρτηση σήμερα ουσιαστικά εγκαινιάζω τη στήλη "Κατασκευές". Θα σας κάνω ένα γενικό σχόλιο για να αρχίσετε να μαθαίνετε λίγο και ποια είμαι εγώ... Πάντα μου άρεσε να κρατάω όμορφα πραγματάκια!!! Μικρή έκανα διάφορες συλλογές. Μεγαλώνοντας και πηγαίνοντας σε πολλούς γάμους, ειδικά την τελευταία τετραετία, άρχισα να μαζεύω ωραίες κορδέλες, δαντέλες, μοτιφάκια, κορδονάκια και οτιδήποτε άλλο μου κέντριζε το ενδιαφέρον από τις μπομπονιέρες και τα τοποθετούσα σε όμορφα κουτιά. Πάντα λοιπόν αυτά τα υλικά με έβγαζαν από τη δύσκολη θέση όταν ήθελα να φτιάξω κάτι γρήγορο και οικονομικό σε αμπαλάζ, κατασκευή κλπ... Φέτος, λόγω περιορισμένου χρόνου εξαιτίας του ζουζουνιού, αποφάσισα να φτιάξω την καθιερωμένη λαμπάδα της βαφτιστήρας μου με ότι είχα στο σπίτι. Έτσι λοιπόν ψάχνοντας σε εκείνα τα όμορφα κουτιά ξέθαψα μικρούς θησαυρούς και ιδού η λαμπάδα της...




a shabby chic easter candle


Μια σωστή λαμπάδα χρειάζεται και το αντίστοιχο κουτί της... Για τη συσκευασία της, εγώ χρησιμοποίησα ένα κουτί που είχα το οποίο το στόλισα με στοιχεία της λαμπάδας.


a shabby chic easter candle




a shabby chic easter candle


Τι θα χρειαστείτε λοιπόν:
Λαμπάδα στο χρώμα της επιλογής σας
Κορδέλες, δαντέλες, κορδόνια, πέρλες (και γενικά ότι υλικό έχετε στο σπίτι)
Πιστόλι σιλικόνης
Κόλλα ατλακόλ (κι αυτό γιατί η καυτή σιλικόνη καίει το κερί)

Extra Tip:
  • Ότι θέλετε να κολλήσετε κατευθείαν επάνω στο κερί κολλήστε το με ατλακόλ κι αφήστε το να κρυώσει πριν συνεχίσετε την κατασκευή σας. 



Ανοίξτε τα κουτιά σας κι ανακαλύψτε πόσα πολλά μπορείτε να φτιάξετε με πράγματα και υλικά που ήδη έχετε και που δε χωράει ο νου σας!!! Καλές δημιουργίες!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:


Μείνετε συντονισμένοι στα social media της Busy Mama...
Facebook Busy Mama's Corner

Instagram @busy_mamas_corner


Κι αν θέλετε να μη χάνετε ανάρτηση τότε συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog κι έτσι θα έχετε άμεση πρόσβαση στο Busy Mama's Corner!!!

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση σας φιλώ
Έλενα Μ.








5 σχόλια:

  1. Λενιώ τελεια η ιδέα σου!!! Εχω κι εγώ ενα κουτί γεμάτο κορδέλες και αναμνηστικα διαφόρων γαμων και βαπτισεων ☺☺☺☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρακι δε μπορείς να φανταστείς ποσά έχω και τι φτιάχνω με αυτά!!! Το σύνθημα ειναι: ανοίξτε τα κουτιά και ξεθαψτε θησαυρούς!!!!! Φιλακια πολλα!!!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σύνδρομο "μαζεύω-τα-πάντα-δεν-πετάω-τίποτα" το έχω κι εγώ!! Και έχεις δίκιο, σε βγάζει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση όταν θέλεις μια έξτρα τσαχπινιά!! Οι λαμπάδες υπέροχες, όπως υπέροχο και πολύ χαρούμενο είναι το blog σου!! Καλή αρχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Μείνε συντονισμένη για ιδέες που έρχονται παρακάτω!!!Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σικάτη...άλλωστε όταν έχεις φαντασία όλα γίνονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design