26 Απριλίου 2016

Καλώς σας βρίσκω!!!

                                                       

26/4/2016 2:52 τα ξημερώματα!!!

Η στιγμή που γράφεται η πρώτη ανάρτηση στο blog αυτό. Σήμερα η Εύα του The Jajala Majala Project μου παρέδωσε το blog. Δεν κρατήθηκα από το να γράψω έστω και δυο λόγια... Σας καλωσορίζω λοιπόν στη blogογωνίτσα μου και ανυπομονώ να αρχίσουμε να επικοινωνούμε και να αλληλοεπιδρούμε!!! Θα ακολουθήσουν πολλές πολλές αναρτήσεις κι ελπίζω να βρείτε ενδιαφέροντα αυτά που έχω να μοιραστώ μαζί σας!!! Στην επόμενη ανάρτηση θα σας ξεναγήσω αναλυτικά στα όσα σας ετοιμάζω! Καληνύχτα... Θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!

15 σχόλια:

  1. Έλενα, καλώς ήρθες στην μπλογκόσφαιρα! Θα ανακαλύψεις σιγά-σιγά ότι είναι ένας μαγικός, υπέροχος κόσμος :)
    Μιας και έχω την τιμή και τη χαρά να είμαι η 1η blogger που άρχισες να διαβάζεις, χαίρομαι πολύ αν σου κάνω ποδαρικό με το πρώτο σχόλιο :)
    Σε φιλώ!
    Ασπασία <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασπασία μου καλώς σας βρήκα!!! Ευχαριστώ για το γουρλίδικο ποδαρικό!!! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  2. Καλή και δημιουργική αρχή Λενιώ μου. Πολύ όμορφη η σχεδίαση και γεμάτη χρώματα, σου φτιάχνει τη διάθεση και μόνο που το επισκέπτεσαι :) είμαι σίγουρη οτι θα μας γεμίσεις όμορφες και πρωτότυπες ιδέες και ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!! Φιλιά πολλά στο ζουζούνι xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Μαράκι μου!!! Χαίρομαι που σου άρεσε αισθητικά το blog γιατί θέλησα να είναι 100% αντιπροσωπευτικό!!!! Μου αρέσει τόσο πολύ όλο αυτό που έχω αρχίσει να ξενυχτάω στα σοβαρά κάθε βράδυ προσπαθώντας να μάθω όλες τις λεπτομέρειες!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Το ζουζούνι στέλνει φιλιά στο σποράκι!!!

      Διαγραφή
  3. Καλώς μας ήρθες αγαπημένη! Φτιάχνεις υπέροχα πράγματα, έχεις όμορφες ιδέες και ήξερες πως πάντα σε παρακολουθούσα στο facebook. Χαίρομαι που έκανες blog διότι έτσι θα μαζεύονται όλα τα υπέροχα πράγματα που φτιάχνεις καθώς και οι ιδέες σου σε ένα σημείο. Σε αυτό το χαρούμενο και φωτεινό blogoσπιτάκι! Εύχομαι καλή συνέχεια και... θα τα λέμε!!! Σμουατς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου Μαρία σε ευχαριστώ για όλη σου τη θετική ενέργεια!!! Την ένιωσα από το πρωί κι ανταποδίδω από καρδιάς!!! Φιλάκια πολλά πολλά!!!

      Διαγραφή
  4. Καλή αρχή Ελενα! Πολύ ωραίο το μπλοκοσπιτάκι σου γεμάτο φωτεινά χρώματα. Ανυπομονώ να σε διαβασω!
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι χαίρομαι που σε γνωρίζω!!!Σε ευχαριστώ πολύ!!! θα τα λέμε συχνά κι από εδώ!!! Να έχεις ένα όμορφο βράδυ!!!

      Διαγραφή
  5. Καλη αρχη κοριτσάκι μου! Welcome to our magic world! 💕💕💕

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευακι μου γλυκό σε ευχαριστω πολυ!!!! Φιλακια πολλα!!!😘😘😘😘😘

      Διαγραφή
  6. Καλέ και αναρωτιόμουν γιατί δεν είχες ήδη!!!! Καλή αρχή κοριτσάκι μου όμορφο, έχεις όλη μου την στήριξη!!!! Σε φιλώ γλυκά, γλυκά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσι μου γλυκό εσυ....!!!! Τι να σου γράψω;;; Δεν έχω λόγια για την ψυχούλα σου!!! Πριν λιγο σου έστειλα στο Instagram!!! Εκει στα λέω ολα!!! Σε φιλώ κοριτσάρα μου!!!!😉💕💕💕😘😘😘💕💕💕😘😘

      Διαγραφή
  7. Καλέ και αναρωτιόμουν γιατί δεν είχες ήδη!!!! Καλή αρχή κοριτσάκι μου όμορφο, έχεις όλη μου την στήριξη!!!! Σε φιλώ γλυκά, γλυκά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή αρχή και στον τρελό τρελό blogόκοσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλέ εγώ που ήμουν όταν έγιναν όλα αυτά, χεχε! Θα αφήσω το σημάδι μου στην πρώτη σου ανάρτηση για να μείνει για πάντα! Καλή αρχή όμορφη! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design