09 Ιανουαρίου 2019

ΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ HELENVITA ACNormal® ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΚΜΗ

Είναι γνωστό ότι η ακμή αποτελεί την πιο συνήθη δερματική πάθηση και μπορεί να επηρεάσει τον οποιονδήποτε ανεξαρτήτως ηλικίας, φυλής ή φύλλου. Συνήθως η ακμή αποδίδεται σε ορμονικές ανισσοροπίες που μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων, οι οποίοι παράγουν το λεγόμενο σμήγμα ή έλαιο. Το έλαιο αυτό «ταξιδεύει» κατά μήκος των πόρων για να ενυδατώσει και να προστατεύσει την επιφάνεια της επιδερμίδας μας. Όταν όμως η ποσότητα του ξεπερνάει τα φυσιολογικά όρια, φράζει μέσα τους πόρους της επιδερμίδας πυροδοτώντας έτσι την φλεγμονώδη αντίδραση γνωστή και ως ακμή.

Το 85% των περιπτώσεων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακμής είναι έφηβοι, ωστόσο πολλές φορές το πρόβλημα εξακολουθεί να εμφανίζεται και στην ενηλικίωση επηρεάζοντας ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού σε κάποιο σημείο της ζωής τους. Το μυστικό στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της ακμής είναι η ρύθμιση του σμήγματος και η αναστολή της ανάπτυξης των βακτηριδίων που προκαλούν αρχικά το πρόβλημα.

Η ανανεωμένη σειρά Helenvita ACNormal® έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της ακμής, ενώ απαντάει σε κάθε διαφορετική ανάγκη και σε κάθε τύπο δέρματος. 



Helenvita ACNormal® Cleansing Gel 

Απαλό, αφρίζον καθαριστικό σε υγρή μορφή που καλύπτει τις ανάγκες της λιπαρής, με τάση προς ακμή επιδερμίδας. Με ήπια συστατικά που δρουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας, καθαρίζει σε βάθος αφαιρώντας τους ρύπους και απομακρύνει το σμήγμα χωρίς να λιπαίνει την επιδερμίδα.




Helenvita ACNormal® Cleansing Mouse

Ο βελούδινος αφρός είναι ιδανικός για περιπτώσεις αφυδατωμένης από τις συνεχείς φαρμακευτικές αγωγές επιδερμίδας, ενώ καθαρίζει σε βάθος τη λιπαρή επιδερμίδα αφαιρώντας σμήγμα και πόρους, αποκαθιστώντας έτσι τον διαταραγμένο προστατευτικό μανδύα της επιδερμίδας. 






Helenvita ACNormal® Rebalancing Emulsion

Με υαλουρονικό οξύ, που ενυδατώνει εντατικά, αλλαντοΐνη, πανθενόλη και aloe vera gel η ενυδατική αυτή κρέμα καταπραΰνει κι ανακουφίζει από ερεθισμούς αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή. 


Purifying Facial Mask

Ιδανική για βαθύ καθαρισμό ενώ η αντιβακτηριακή δράση της μάσκας βοηθά στη διάνοιξη των φραγμένων πόρων. Ταυτόχρονα, το μείγμα πράσινης, λευκής αργίλου και πούδρας ρυζιού απορροφά το σμήγμα και τις τοξίνες αφήνοντας το δέρμα καθαρό και αναζωογονημένο. 




Helenvita ACNormal® Urgent Correction Gel 

Gel τοπικής εφαρμογής για εστιασμένη και γρήγορη δράση ενάντια στις ατέλειες το προσφέρει άμεση λύση για τα προβληματικά σημεία χαρίζοντας άμεσα αποτελέσματα.

Η ολοκληρωμένη σειρά Helenvita ACNormal® ενάντια στην ακμή, με φυσικά συστατικά και χωρίς Parabens χαρίζει στην επιδερμίδα ό,τι ακριβώς χρειάζεται: βαθύ καθαρισμό, φροντίδα, ενυδάτωση και λάμψη με αποδεδειγμένα αποτελέσματα. 



Σχετικά με την Helenvita

Η εταιρία Helenvita προσφέρει καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα, μέσα από ολοκληρωμένες σειρές για τη βρεφική ηλικία, το δέρμα, τα μάτια, τα μαλλιά και τα συμπληρώματα διατροφής. Τα μοναδικά στο είδος τους προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των καταναλωτών ενώ φέρουν την υπογραφή διεθνών ερευνών που πιστοποιούν την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά τους. Η Helenvita ανήκει στην ελληνική φαρμακευτική PHARMEX που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσω συνεργασιών με μερικά από τα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα. Με περισσότερα από 36 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των δερματολογικών και καλλυντικών προϊόντων, η εταιρία PHARMEX παρέχει καινοτόμα δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, που ικανοποιούν τόσο τους καταναλωτές όσο και τους επαγγελματίες υγείας, δερματολόγους και φαρμακοποιούς που αναζητούν πάντα την καλύτερη λύση για κάθε πρόβλημα.

Αυτά για σήμερα. 
Φιλάκια...
Busy mama

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design