24 Οκτωβρίου 2018

Συνέντευξη με την απόλυτη #instamana Έφη Ανέστη του beautydiaries.gr

Σήμερα έχω τη χαρά και την τιμή να φιλοξενώ στη blogογωνίτσα μου το κορίτσι χείμαρρο, το κορίτσι που κάνει ένα 24ώρο να φαίνεται πενθήμερο με τα πόσα διαφορετικά πράγματα προλαβαίνει να κάνει ταυτόχρονα, το κορίτσι που θα σου μάθει πως φτιάχνεται το σωστό το λαδερό φαγάκι αλλά και τα πιο πρόσφατα μπιουτονέα, το κορίτσι που κάθε μέρα κάνει "ομορφοχαμό" στα Social Media.


Σήμερα φιλοξενώ την απόλυτη #instamana και beauty blogger Έφη Ανέστη με μια συνέντευξη που αγάπησα πολύ!



Για να τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή θα σου ξαναπώ πόσο πολύ αγαπώ το Instagram και την ευκαιρία που μου δίνει να γνωρίζω καινούριους ανθρώπους μέσα από την οπτική τους για τα πράγματα αλλά και το κλικ που επιλέγουν να κάνουν στις στιγμές. Το προφίλ της Έφης Ανέστη το ακολούθησα περίπου δυο χρόνια πριν και με κέρδισε αμέσως η αμεσότητα της και το γεγονός ότι είχε έναν διαφορετικό τρόπο να σου παρουσιάζει νέα ομορφιάς μέσα από τα posts και τα stories της όχι σαν απλή διαφήμιση προϊόντος αλλά περιτυλιγμένα με πολλή αγάπη και φροντίδα. Είναι δεδομένο ότι αγαπά αυτό που κάνει και γι'αυτό το κάνει καλά. Και κάπου εκεί μέσα στα μπιουτονέα ξεπεταγόταν πρωί πρωί με την αυγούλα ένας θεσπέσιος αρακάς να σιγοβράζει ή ένα επιβλητικό παστίτσιο έτοιμο για τα αγόρια της, μικρά και μεγάλο. Και κάπως έτσι κόλλησα με την Έφη και το προφίλ της και τη γνώρισα καλύτερα μέσα από αυτό. 

Σήμερα λοιπόν και με αφορμή την ανανεωμένη εμφάνιση του blog της beautydiaries.gr μου μιλά γι'αυτό και πολλά άλλα... Η απολαυστική Έφη Ανέστη...

Σήμερα φιλοξενώ την απόλυτη #instamana και beauty blogger Έφη Ανέστη με μια συνέντευξη που αγάπησα πολύ!

1. Πες μας λίγα πράγματα για σένα.
Λίγα πράγματα; Είναι σα να μου λες να επιλέξω μέσα στο 24ωρο να ασχοληθώ με λίγα πράγματα. Αδύνατον. Ακατόρθωτο. Δύσκολο. Απρόβλεπτο. Ξεκίνησα να γίνω νηπιαγωγός, μετά ήθελα να σπουδάσω θέατρο, υπήρξα καλή αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων στη συνέχεια ήθελα να γίνω συγγραφέας παιδικών παραμυθιών, τελικά σπούδασα δημοσιογραφία. Κι ενώ έχω δουλέψει σε ραδιόφωνα, τηλεόραση και εφημερίδες κάνοντας πολλά διαφορετικά ρεπορτάζ: ελεύθερο, αστυνομικό, πολιτιστικό και αθλητικό, κατέληξα στο beauty και σ' ένα μεγάλο έρωτα με τα περιοδικά.
Στο μεταξύ, στο www.beautydiaries.gr μπορείς να διαβάσεις και μερικά ακόμη πραγματάκια στο ποια είμαι...
Κι άντε βγάλε συμπέρασμα (γέλια).

2. Όντας μαμά δύο αγοριών, πες μας πως συνδυάζεται το #instamana με τα μπιουτολανσαρίσματα κάθε σεζόν.
Τίποτα δεν υπάρχει που δεν συνδυάζεται για μένα. Το μόνο συστατικό για να σου πετύχει η όποια συνταγή σε σπίτι, δουλειά, φιλία, κουζίνα κλπ είναι η αγάπη. Μετά θέλει λίγη τζούρα πάθους και μια σταλίτσα υπομονή για να σου βγει το συγκλονιστικό αποτέλεσμα που έχεις στο μυαλό σου.

3. Περιέγραψε μας την τυπική μέρα μιας εργαζόμενης μητέρας, όπως τη βιώνεις εσύ.
Αναλυτικά θα τα βρεις όλα εδώ https://www.talcmag.gr/24oresmama/24-ores-mama-efi-anesti/
αλλά για να τα λέμε κι όλα μεταξύ μας τυπική μέρα δεν υπάρχει. Βασίζομαι σε κάποιο πρόγραμμα, αλλά επειδή εμείς κάνουμε σχέδια και ο θεός των παιδιών μας ξεκαρδίζεται, η τυπική μέρα περιέχει σίγουρα μαγείρεμα, συμμάζεμα, τρέξιμο δεξιά κι αριστερά σε σχολείο και φροντιστήρια, δραστηριότητες και πάρα πολύ επικοινωνία. Επικοινωνία στο δρόμο, στο φούρνο, στο σούπερ μάρκετ, μπροστά από μια οθόνη. Η επικοινωνία μικραίνει αποστάσεις, αλλά και προβλήματα.

4. Τι ρόλο παίζουν τα social media στη ζωή σου και πόσο χρόνο μέσα στη μέρα αφιερώνεις σε αυτά;
Social media ίσον επικοινωνία. Παρατηρείς, μιλάς, εκφράζεσαι και τοποθετείσαι. Είναι κλειδί της ζωής μου social media. Τα αγαπώ. Είναι η γειτονιά μας. Είναι το καλημέρα και καληνύχτα με το διπλανό σπίτι. Παίζουν ρόλο τρυφερό κι αγαπησιάρικο για μένα. Δεν με ζορίζουν. Όταν δεν έχω όρεξη να μοιραστώ, κλείνω παράθυρα και διαβάζω. Αφιερώνω τόσο χρόνο όσο χρειάζεται καθημερινά για να περάσω απ όλη την πόλη που αγαπώ να εξερευνώ.

5. Instagram ή Facebook και γιατί;
Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Στο instagram κάπως φτιάχνεσαι για να βγεις, ενώ στο facebook βγαίνεις όπως είσαι.

6. Πάμε στο τρίτο σου παιδί...το blog Beauty Diaries! Μίλησέ μας γι' αυτό.
Γεννήθηκε το 2010. Μόλις που μαθαίνει τον κόσμο καλύτερα. Στο μεταξύ, άλλαξε. Τονώθηκε λίγες ημέρες πριν. Σα να πέρασε ατελείωτες ώρες σε γυμναστήρια, spa και πολυτελή κέντρα αισθητικής. Δεν είμαι αυτή που θα πω περισσότερα γι αυτό. Το κάνει από πάντα ο κόσμος. Εσύ, που με διαβάζεις. Κράτησε μόνο το νέο του μότο. Η ομορφιά είναι συναίσθημα. Όταν είσαι καλά, ακόμη και άυπνη δείχνεις κούκλα, όταν είσαι ψυχολογικά πιεσμένη, όσο μεικαπ και να βάλεις, η επιδερμίδα δείχνει θαμπή κι άτονη. Συμφωνείς;

7. Τι καινούριο να περιμένουμε από σένα αυτές τις μέρες;
Δεν υπάρχει καινούργιο, υπάρχει παλιό, γνωστό και γνώριμο με μια πιο φρέσκια κι ώριμη ματιά ταυτόχρονα.

8. Ποια trends της καινούριας φθινοπωρινής σεζόν έχεις αγαπήσει πολύ και προτείνεις στα κορίτσια που μας διαβάζουν να ακολουθήσουν;
Δεν αγαπάω τα trends, γιατί έρχονται και φεύγουν συνέχεια τα ίδια. Το μεγαλύτερο trend ομορφιάς είναι να είσαι ο εαυτός σου. Γι αυτό και βλέπουμε παγκόσμια τα plus size κορίτσια να πρωταγωνιστούν ή μεγαλύτερα ηλικιακά μοντέλα να βγαίνουν ξανά στις πασαρέλες. Κάθε νέο ή μεγάλο κορίτσι εκεί έξω να είναι αυτό το πλάσμα που θέλει να έχει φιλαράκι. Αυτό προτείνω.

9. Ως εργαζόμενη μαμά, μπορείς να μοιραστείς μαζί μας τρία έξυπνα και γρήγορα tips ομορφιάς για το καθημερινό μας μακιγιάζ;
Καθαρισμός, ενυδάτωση και τόνωση. Και το πιο έξυπνο tip είναι να σου χαμογελάς και να σε φροντίζεις.

10. Ποια είναι τα όνειρα σου για το blogοσπιτακι σου τα επόμενα χρόνια;
Δεν έχω όνειρα, έχω στόχους. Κι ο στόχος μου είναι να μην κάνω ό,τι οι πολλοί. Να ακολουθώ την πίστη μου και τη φιλοσοφία μου για την ομορφιά.

11. Εκτός από το blog σου, θα σε διαβάζουμε κάπου αλλού πλέον;
Stay tuned...

Σήμερα φιλοξενώ την απόλυτη #instamana και beauty blogger Έφη Ανέστη με μια συνέντευξη που αγάπησα πολύ!

Κλείνοντας να πω πως η Έφη διατηρεί και ένα υπέροχο e-shop με τα πιο όμορφα αλλά και πρωτότυπα είδη γραφικής ύλης το shopbeautydiaries.gr που εγώ τα αγαπώ πολύ και τα προμηθεύομαι συχνά! Μην ξεχάσεις να περάσεις κι από εκεί μια βόλτα...θα ξετρελαθείς! Παρήγγειλε και θα λάβεις το πιο υπερτέλειο πακέτο φτιαγμένο από τα χεράκια της, πασπαλισμένο με μπόλικη αγάπη και τρέλα!

Ελπίζω η Έφη μέσα από αυτή τη συνέντευξη να σε γοήτευσε το ίδιο όσο κι εμένα όλον αυτό τον καιρό!!!

Την Έφη τη βρίσκεις... 
Αυτά για σήμερα...
Φιλιά!
Busy mama


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design