13 Ιανουαρίου 2017

Busy mama's thoughts: ο Βαγγελίνος και το χιονι!

Βαγγελίνο μου, καρδούλα μου καταγράφω την πρώτη σου επαφή με το χιόνι για να μπορώ να τη διαβάζω ξανά και ξανά και να ταξιδεύω στη μαγική εκείνη στιγμή που αντίκρυσες το χιόνι για πρώτη φορά. Ίσως όταν μεγαλώσεις αρκετά να θες να το διαβάσεις κι εσύ.

ο Βαγγελίνος κα το χιόνι



θέα στο χίονι


Χθες, αστεράκι μου μικρό, εδώ στην Αθήνα μας χιόνισε πολύ μετά από αρκετά χρόνια. Ντύθηκε η γειτονιά μας στα λευκά μέσα σε ένα βράδυ την ώρα που εσύ κοιμόσουν γαλήνια. Το ίδιο γαλήνια έπεφτε και το χιόνι. Επικρατεί πάντα μια ησυχία καθώς το χιόνι πέφτει.

Όταν σε έβαλα μπροστά από την πόρτα του υπνοδωματίου και σου αποκαλύφθηκε το λευκό σεντόνι που είχε καλύψει τα πάντα, έμεινες εκστασιασμένος να το κοιτάς. Για λίγα λεπτά το βλέμμα σου πλανήθηκε μαγεμένο πάνω στο λευκό τοπίο και μετά άρχισες να ξεφωνίζεις "...άνι...άνι....άνι..." (χιόνι...χιόνι). Άκουσες εμάς να το φωνάζουμε κι εμείς χαρούμενοι σα μικρά παιδιά κι αμέσως μας αντέγραψες. με το μικρό σου δαχτυλάκι έδειχνες έξω και με την αθωότητα και την αγνότητα της παιδικής σου ψυχής μας ρώτησες "...νιάι;;;" (ήθελες να μάθεις που είναι η γατούλα που έβλεπες κάθε μέρα στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας μας). Σταμάτησες μόνο όταν σε βεβαιώσαμε ότι ήταν καλά και είχε κρυφτεί για να μην κρυώνει. Η ευαισθησία σου εκείνη τη στιγμή απλά μας ξεπέρασε...


οι γλάστρες μου


Ήθελες και να το αγγίξεις αλλά σε παραξένευε η υφή του και η κρύα αίσθηση που τελικά προτίμησες να το κοιτάς από την ασφάλεια του σπιτιού!

Η επόμενη φώτο τραβήχτηκε από εσένα και τη βρήκα τυχαία στο κινητό μου!


θέα στο χιόνι

Για πρώτη φορά καλά τα πήγαμε!!!

Για περισσότερα νέα, σκανταλιές και ατάκες του Βαγγελίνου,
Μείνετε συντονισμένοι στα social media της Busy Mama...

Facebook Busy Mama's Corner
Instagram @busy_mamas_corner


Κι αν θέλετε να μη χάνετε ανάρτηση τότε συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog κι έτσι θα έχετε άμεση πρόσβαση στο Busy Mama's Corner!!!

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση σας φιλώ
Έλενα Μ.




4 σχόλια:

  1. Όλες αυτές οι πρώτες φορές μένουν στην καρδιά (της μαμάς και του μπαμπά) για πάντα!! Φιλάκια πολλά στον Βαγγελίνο χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιουλη μου ποσο δικιο εχεις!!!! Ηταν ενα μαγικο πρωινο!!!! Ανταποδιδουμε τα φιλια!!!!

      Διαγραφή
  2. Αυτό θα πει blog! Ένα προσωπικό ηλεκτρονικό ημερολόγιο!
    Kathy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου αυτά σου τα λόγια πραγματικά έχουν μεγάλη αξία για μένα! Σε ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design