22 Νοεμβρίου 2016

Μια όμορφη ζεστή γωνιά κάπου στη Δάφνη!



Δε θα σας κρύψω πως κι εγώ ψωνίζω από το μεγάλο πολυκατάστημα που έχει τα πάντα κι όλοι αγαπάμε να μισούμε!!!
Παρόλα αυτά όταν θέλω ζεστή ατμόσφαιρα, φιλικά χαμόγελα και προσωπική εξυπηρέτηση τότε πηγαίνω στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου "Το Χάρτινο" όπου η ιδιοκτήτριά του η Ελένη με καλοδέχεται πάντα με ένα φωτεινό χαμόγελο και είναι πάντα πρόθυμη να με εξυπηρετήσει σε ότι θέλω.
Είναι ένας χώρος με πολύ θετική ενέργεια και αιδιόδοξη αύρα. Μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία βιβλίων για μεγάλους και παιδιά σε πάρα πολύ καλές τιμές και πολλές προσφορές που τρέχουν ανά μήνα. Εμείς πρόσφατα προμηθευτήκαμε τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα βιβλία του Βαγγελίνου από εκεί.




Παραλλήλα η Ελένη είναι εκπληκτική crafter και φτιάχνει πολλά όμορφα πράγματα που μπορείτε επίσης να βρείτε στο βιβλιοπωλείο της.
Ελπίζω από τις παρακάτω φωτογραφίες να μπορέσω να σας μεταφέρω λίγο το όμορφο κλίμα του χώρου αυτού που τόσο αγαπώ να πηγαίνω.






Να σας ενημερώσω ότι η Ελένη ενδιαφέρεται για βιβλία από δεύτερο χέρι. Οπότε αν η βιβλιοθήκη σας ασφυκτιά και θέλετε να ανανεώσετε τους τίτλους που ήδη έχετε μπορείτε να την επισκευθείτε μαζι με τα βιβλία που θα αποφασίσετε να της δώσετε. Εσείς μπορείτε να κερδίσετε ένα μικρό αντίτιμο για κάθε βιβλίο είτε πιστωτικό κουπόνι για τις μελλοντικές αγορές σας από το βιβλιοπωλείο της Ελένης.

Τώρα την επίσημη σελίδα του "χάρτινου" βιβλιοπωλείου στο Facebook μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Με την Ελένη σας ετοιμάζουμε πολύ όμορφα πράγματα εν όψει Χριστουγέννων. Μπείτε και γνωρίστε το "χάρτινο" και την Ελένη με το όμορφο χαμόγελο και περιμένετε νέα μας σύντομα!!!



Μέχρι την επόμενη ανάρτηση


Σας φιλώ γλυκά


Έλενα Μ.


Αν θέλετε να μη χάνετε ανάρτηση από τη Busy Mama τότε συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog!!!



4 σχόλια:

  1. Μπράβο σου! Επίσης είμαι λάτρης των οικογενειακών επιχειρήσεων που έχουν αυτό το ζεστό και ανθρώπινο κλίμα που κακά τα ψέματα λείπει από τα μεγάλα πολυκαταστήματα. Για να σου είμαι ειλικρινής στα πολυκαταστήματα πηγαίνω για βόλτα και καφέ και τα ψώνια τα κάνω κυρίως από τοπικά καταστήματα της περιοχής μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπώ τα μαγαζάκια της γειτονιάς με τα χαμόγελα και τις ψιλοκουβεντούλες. Ειδικά όμως στα βιβλιοπωλεία έχω μεγάλη αδυναμία. Όταν μάλιστα εκεί έχει πάντα ήλιο, τα αγαπώ ακόμα πιο πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα! Θα συμφωνήσω ρε παιδί μου, ωραία τα εμπορικά αλλά σαν τα μαγαζάκια της γειτονιάς δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι υπέροχο μαγαζάκι!! Τι υπέροχη ατμόσφαιρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design