01 Φεβρουαρίου 2019

NIVEA MicellAIRⓇ Professional: “Meet the Expert" στο The Mall Athens στο Μαρούσι

Η NIVEA και ο Σπύρος Σαμοΐλης σας καλούν στο απόλυτο master-class ντεμακιγιάζ powered by NIVEA MicellAIR Professional. Μάθετε τα πάντα για να «αποχωρίζεστε» γρήγορα κι εύκολα το έντονο μακιγιάζ σαν… επαγγελματίας!Αθήνα 31 Ιανουαρίου 2019: Το πρώτο master-class ντεμακιγιάζ έρχεται το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στο The Mall Athens στο Μαρούσι, και φέρει την υπογραφή των δύο ειδικών στο είδος: της NIVEA και του γνωστού make-up artist Σπύρου Σαμοΐλη.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα προσομοιάζει με καμαρίνι, ο Σπύρος Σαμοΐλης και η NIVEA θα μας περιμένουν από τις 12:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα, για να μας αποκαλύψουν όλα τα μυστικά του σωστού κι αποτελεσματικού ντεμακιγιάζ και να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις μας σχετικά με την σημασία του καθαρισμού για την επιδερμίδα μας.

Φυσικά, η επιλογή του γνωστού make-up artist δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την ολοκαίνουρια σειρά NIVEA MicellAIR Professional, που αποτελείται από το διφασικό νερό καθαρισμού και τα μαντηλάκια καθαρισμού, που εξαφανίζουν αποτελεσματικά ακόμα και το επίμονο αδιάβροχο μακιγιάζ.

Σε αυτό το μοναδικό #MeetTheExpert meet up, ο Σπύρος θα μας εξηγήσει τα πάντα γύρω από την καινοτομία της σειράς και την αξία του ντεμακιγιάζ. Θα μας δείξει πόσο απλή και αποτελεσματική γίνεται η διαδικασία του ντεμακιγιάζ μόνο με ελάχιστες κινήσεις και χωρίς να αφήνει ίχνη και υπολείμματα. Θα μας αποκαλύψει επίσης, πως με τη νέα σειρά μπορούμε πια να διορθώσουμε οποιοδήποτε λάθος στο μακιγιάζ μας, χωρίς να καταστρέψουμε το τελικό αποτέλεσμα! Γιατί… μπορεί εμείς να μην είμαστε experts στο μακιγιάζ αλλά τώρα μπορούμε να γίνουμε experts στην αφαίρεσή του, εύκολα και γρήγορα με την βοήθεια της σειράς NIVEA MicellAIR Professional!

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί με τον Σπύρο στο ειδικά διαμορφωμένο #MeetTheExpert photo booth ενώ θα τους περιμένουν εκπλήξεις και δώρα από τη NIVEA και τη νέα σειρά NIVEA MicellAIR Professional.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στο The Mall Athens, για να μάθετε όλα τα μυστικά της αληθινής ομορφιάς και του σωστού ντεμακιγιάζ, από τον Σπύρο Σαμοϊλη και την σειρά NIVEA MicellAIR Professional!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου