07 Φεβρουαρίου 2019

Οι εκδόσεις Κλειδάριθμος μιλούν πια και στη γλώσσα των παιδιών

Τα Παιδιά και οι Γονείς έχουν πλέον τον δικό τους Βιβλιο-Κόσμο!

Τι ονειρεύονται σήμερα τα παιδιά; Τι έχουν ανάγκη από τον κόσμο των βιβλίων; Στον Κλειδάριθμο μιλάμε και τη Γλώσσα των Παιδιών και μπαίνουμε δυναμικά στο χώρο του Παιδικού Βιβλίου, με 30 βιβλία για το 2019. Όλες οι ιστορίες που επιλέξαμε στέκονται κι αγκαλιάζουν θέματα που απασχολούν τα παιδιά σήμερα, όπως και τους γονείς τους. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη Φιλία, την Απώλεια, την Ένταξη, τη Διαφορετικότητα, τις Συνεργασίες, την Υγιεινή, Μικροεπιθετικότητα, Δυσλεξία, το Χωρισμό της μαμάς και του μπαμπά…

Το νέο ξεκίνημα των εκδόσεων Κλειδάριθμός στο παιδικό βιβλίο!


Βιβλία βραβευμένα κι επιλεγμένα από την παγκόσμια κι εγχώρια αγορά, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 3+ και 9+ χρόνων, και που καταπιάνονται με συχνά συναισθηματικούς προβληματισμούς της παιδικής ηλικίας. Προσεκτικά διαλεγμένοι τίτλοι, με ζωντανές εικονογραφήσεις και κείμενα με ιδιαίτερο νόημα κι αξίες. Ιστορίες της παρέας, της φαντασίας, της ψυχής, της οικογένειας αλλά και της τεχνολογίας, των επιστημών με εικονογράφηση που μαγνητίζει το ενδιαφέρον και δίνει τροφή στη σκέψη μα και την αναζήτηση.

Στον Κλειδάριθμο, με τη δραστηριοποίησή μας στις Εκδόσεις Παιδικού Βιβλίου και Παιδικής Λογοτεχνίας, στοχεύουμε στο να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη γνωστικών εργαλείων των παιδιών, στον εμπλουτισμό του λεξιλογίου τους, στην έκφραση, επικοινωνία, αναγνώριση, αποδοχή, στην ανακάλυψη του εαυτού τους και στη συνεργασία τους με την οικογένεια και τον περίγυρο. Είναι σημαντικό, πως τα περισσότερα παιδικά βιβλία μας συνοδεύονται από σημείωμα γραμμένο από ομάδα έμπειρων παιδοψυχολόγων που απευθύνεται προς τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς. Ήδη μέσα στον Ιανουάριο, κυκλοφορούν τα πρώτα 7 εικονογραφημένα βιβλία μας. Όπως πάντοτε, αναζητούμε με συγκεκριμένα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, συγγραφείς και συγγράμματα, μεταφράσεις, επιμέλειες, εικονογραφήσεις, όπως και μια συνολική αισθητική ανταπόκριση για κάθε βιβλίο. Επιλέγουμε βιβλία με εκπαιδευτική ή ψυχαγωγική ουσιαστική αξία. Η βαθιά εμπειρία μας στις επιστημονικές και τεχνικές εκδόσεις, όπως και στη λογοτεχνία, με διαδρομή που φτάνει φέτος τα 34 έτη, μας επιτρέπει να δίνουμε ποιοτική, απολαυστική αναγνωστική εμπειρία στο κοινό μας σε κάθε γύρισμα της σελίδας.

Ως Κλειδάριθμος, μοιραζόμαστε το κλειδί στη Γνώση, την Εμπειρία, την Ανακάλυψη.

Κάθε βιβλίο φέρει στο οπισθόφυλλο του ένδειξη με το θέμα που πραγματεύεται και την ηλικία, στην οποία απευθύνεται.

Εγώ θα πω μόνο ότι είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τα καινούρια βιβλία των εκδόσεων Κλειδάριθμος και να ευχηθούμε από καρδιάς καλή επιτυχία στο ξεκίνημα αυτό! Καλοτάξιδα να είναι τα βιβλία!

Αυτά για σήμερα!!!
Busy mama


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου