24 Απριλίου 2018

Busy mama's interview: Σήμερα γνωρίζουμε τα κορίτσια του Twins Craft

Σήμερα εδώ στο Busy mama's Corner γνωρίζουμε τις δημιουργούς Άλκηστις και Λυδία Δελιάκη. Είναι τα κορίτσια που κρύβονται πίσω από τις υπέροχες δημιουργίες του Twins Craft. Λίγο πριν το Πάσχα είχα τρέξει εναν διαγωνισμό στο Instagram  με δώρο ένα υπέροχο βιβλίο δραστηριοτήτων με θέμα το Mickey Mouse και σας άρεσε πολύ. Όταν λοιπόν γνωρίστηκα με τα κορίτσια και θαύμασα τη δουλειά τους θέλησα να μάθω λίγα πράγματα παραπάνω γι'αυτές κι έτσι στήθηκε η συνέντευξη αυτή! Οι φωτογραφίες που έχω επιλέξει για σήμερα είναι φυσικά με το Bαγγελάκη να παίζει και να απασχολείται με το βιβλιο του το οποίο το λάτρεψε με την πρώτη ματιά!

Twins Craft
Το δικό μας βιβλίο δραστηριοτήτων από τα κορίτσια του Twins Craft




Για πάμε να δούμε τα όσα μοιράζονται μαζί μας τα κορίτσια του twins craft...

1. Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς.
Είμαστε 2 δίδυμες αδερφούλες που από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας, μας άρεσε να πειραματιζόμαστε με νέα υλικά και να δημιουργούμε!Είμαστε και οι δυο νηπιαγωγοί γιατί έχουμε μεγάλη αγάπη στα παιδιά!!!Ξεκινήσαμε λοιπόν να δημιουργούμε για τις τάξεις μας χειροποίητο εκπαιδευτικό υλικό που οι συνάδελφοι μας αγάπησαν ιδιαίτερα και το παρουσιάζαμε σε σεμινάρια στο Νομό που εργαζόμαστε.

2. Πώς προέκυψε το "Twins Crafts" στη ζωή σας;
Πριν από δύο χρόνια , σκεφτήκαμε να κάνουμε τη δική μας σελίδα στο facebook Twins craft όπου αρχίσαμε να παρουσιάζουμε τη δουλειά μας και τις ιδέες μας!Η ανταπόκριση ηταν άμεση από τον κόσμο που αγάπησε και αγκάλιασε το Twinscraft και σήμερα αριθμεί 24.000 ακόλουθους στο facebook. Πριν ένα χρόνο δημιουργήσαμε και στο instagram τη δική μας σελίδα καθώς και το κανάλι μας στο youtube.

Twins Craft


3. Περιγράψτε μας μια τυπική μέρα σας στη δουλειά.
Είμαστε πολύ δημιουργικές και ο χώρος μας πρέπει να μας εμπνέει γιαυτό και δημιουργήσαμε 2 εργαστήρια γεμάτα χρώματα , υλικά, και πολλές δημιουργίες!!! Η κάθε μέρα στο εργαστήριο μας είναι μοναδική καθώς δημιουργούμε συνεχώς νέα σχέδια! Αρχικά, ξεκινάμε τον σχεδιασμό του κάθε βιβλίου ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του κάθε παιδιού. Μόλις ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του βιβλίου , αρχίζει η δημιουργία του!Κόβουμε τα πάντα στο χέρι χωρίς χρήση πατρόν για να είναι κάθε βιβλίο μοναδικό. Τέλος , ράβουμε το βιβλίο εξολοκλήρου στο χέρι για να έχουμε το πιο άρτιο αποτέλεσμα!

4. Πώς εμπνεεστε για το επόμενο project σας;
Πολύ συχνά, συγκεντρωνόμαστε με όλη την ομάδα του Twinscraft και συζητάμε για νέα project που θέλουμε να υλοποιήσουμε ανάλογα την κάθε εποχή! Η καλύτερη έμπνευση για δημιουργία είναι τα ίδια τα παιδιά που δουλεύουμε,οι εικόνες ,τα υλικά και τα ταξίδια. Ταξιδεύουμε συχνά στο εξωτερικό και ψάχνουμε συνεχώς νέα υλικά για τις δημιουργίες μας κι εκεί πάντα γίνονται και τα πιο αποδοτικά meetings!!!

Twins Craft

5. Ποιο είναι το πιο απαιτητικό σχέδιο που σας έχει ζητηθεί ποτέ να σχεδιάσετε;
To πιο απαιτητικό και ταυτόχρονα το πιο τρυφερό σχέδιο που μας έχει ζητηθεί ποτέ και ήταν πραγματική πρόκληση για εμάς, ήταν να δημιουργήσουμε ένα βιβλίο για ένα τυφλό κοριτσάκι και μέσα από το βιβλίο μας να μπορέσει να καταλάβει τι μορφή έχουν τα μέσα μεταφοράς. Σχεδιάσαμε ένα βιβλίο με πολύ μεγάλο μέγεθος για να μπορέσουμε να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια και να μπορέσουμε να αποδώσουμε το κάθε μέσο με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν απo τις πιο δυνατές μας εμπειρίες!

6. Ποιοι είναι οι πιο αγαπημενοι ήρωες των παιδιών σήμερα;
Τα παιδιά μας εκπλήσσουν καθημερινά για το πόσους διαφορετικούς ήρωες αγαπούν που πολλές φορές κι εμείς δεν τους γνωρίζουμε! Τα κοριτσάκια λατρεύουν την Peppa, τη Minnie και τη μικρή γιατρό , ενώ τα αγόρια δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στον Mickey , στο Mcqueen και στα paw patrol.

Twins Craft


7.  Πείτε μας κορίτσια τι αγαπάτε εσείς περισσότερο να σχεδιάζετε;
Εμάς μας αρέσει να δημιουργούμε! Όταν σχεδιάζουμε κάτι για εμάς , για το δικό μας αρχείο επιλέγουμε θέματα όπως η θάλασσα, τα ζώα της ζούγκλας ή θέμα από κάποιο γνωστό παραμύθι!

8. Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;
Πρόσφατα, συμμετείχαμε σε μια φιλανθρωπική προσπάθεια που έγινε στο instagram από Έλληνες χειροτέχνες, το Greek Crafters United , μια δημοπρασία χειροποίητων ειδών και όλα τα έσοδα της προσπάθειας αυτής, διατέθηκαν στο Χατζηπατέρειο Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών. Στόχος μας είναι στο μέλλον να συμμετέχουμε και σε άλλες παρόμοιες προσπάθειες! Επιπλέον, θέλουμε να μεγαλώσουμε την ποικιλία μας δημιουργώντας νέα προϊόντα και να γνωρίσει τη δουλειά μας περισσότερος κόσμος.

9. Που μπορεί να σας βρει κανείς;
Μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook Twinscraft , στο Ιnstgram twins_craft_ και στο κανάλι μας στο Υoutube Twins craft. Για όσους είναι εξοικειωμένοι με τα mail μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζι μας στο ldeliaki@gmail.com και για όσους η τηλεφωνική επικοινωνία είναι πιο οικεία στο 6938078790.

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω από καρδιάς τα κορίτσια για την εμπιστοσύνη τους και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά τους!

Twins Craft
Ο Βαγγελάκος επι τω έργω!!!


Αυτά για σήμερα...!
Busy mama

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε πάρα πολυ για την υπέροχη παρουσίαση της δουλειάς μας!Να είστε καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή