22 Νοεμβρίου 2016

Μια όμορφη ζεστή γωνιά κάπου στη Δάφνη!



Δε θα σας κρύψω πως κι εγώ ψωνίζω από το μεγάλο πολυκατάστημα που έχει τα πάντα κι όλοι αγαπάμε να μισούμε!!!
Παρόλα αυτά όταν θέλω ζεστή ατμόσφαιρα, φιλικά χαμόγελα και προσωπική εξυπηρέτηση τότε πηγαίνω στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου "Το Χάρτινο" όπου η ιδιοκτήτριά του η Ελένη με καλοδέχεται πάντα με ένα φωτεινό χαμόγελο και είναι πάντα πρόθυμη να με εξυπηρετήσει σε ότι θέλω.
Είναι ένας χώρος με πολύ θετική ενέργεια και αιδιόδοξη αύρα. Μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία βιβλίων για μεγάλους και παιδιά σε πάρα πολύ καλές τιμές και πολλές προσφορές που τρέχουν ανά μήνα. Εμείς πρόσφατα προμηθευτήκαμε τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα βιβλία του Βαγγελίνου από εκεί.




Παραλλήλα η Ελένη είναι εκπληκτική crafter και φτιάχνει πολλά όμορφα πράγματα που μπορείτε επίσης να βρείτε στο βιβλιοπωλείο της.
Ελπίζω από τις παρακάτω φωτογραφίες να μπορέσω να σας μεταφέρω λίγο το όμορφο κλίμα του χώρου αυτού που τόσο αγαπώ να πηγαίνω.






Να σας ενημερώσω ότι η Ελένη ενδιαφέρεται για βιβλία από δεύτερο χέρι. Οπότε αν η βιβλιοθήκη σας ασφυκτιά και θέλετε να ανανεώσετε τους τίτλους που ήδη έχετε μπορείτε να την επισκευθείτε μαζι με τα βιβλία που θα αποφασίσετε να της δώσετε. Εσείς μπορείτε να κερδίσετε ένα μικρό αντίτιμο για κάθε βιβλίο είτε πιστωτικό κουπόνι για τις μελλοντικές αγορές σας από το βιβλιοπωλείο της Ελένης.

Τώρα την επίσημη σελίδα του "χάρτινου" βιβλιοπωλείου στο Facebook μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Με την Ελένη σας ετοιμάζουμε πολύ όμορφα πράγματα εν όψει Χριστουγέννων. Μπείτε και γνωρίστε το "χάρτινο" και την Ελένη με το όμορφο χαμόγελο και περιμένετε νέα μας σύντομα!!!



Μέχρι την επόμενη ανάρτηση


Σας φιλώ γλυκά


Έλενα Μ.


Αν θέλετε να μη χάνετε ανάρτηση από τη Busy Mama τότε συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog!!!



21 Νοεμβρίου 2016

Busy mama's NEW GIVEAWAY: Ένα συννεφάκι για εσάς με πολλή αγάπη!



Τι σας ετοιμάζω κορίτσια μου...τι σας ετοιμάζω...!!
Τη σελίδα The Mini Prince την ξέρετε; Λοιπόν εγώ τη γνώρισα πέρσι που ετοίμαζα τη βάπτιση του μικρού Βαγγελίνου και σχεδόν ήταν η βασική μου συνοδοιπόρος στις ετοιμασίες καθώς επέλεξα το μεγαλύτερο και βασικότερο μέρος της διακόσμησης της βάπτισης. Και τι δε διάλεξα από εκεί... και name banner, και αερόστατα για το στολισμό της λαμπάδας και του κουτιού της νονάς και αερόστατα για τις χειροποιήτες ποδιές για τους νονούς που ανέλαβε η γιαγιά Θεοδώρα και μέσα σε όλα αυτά εγώ θυμήθηκα να εμπλουτίσω και τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου διαλέγοντας κουτιά για πάνες και κρέμες και μαξιλάρια διακοσμητικά... όλα θα τα δείτε αναλυτικά στις παρακάτω φωτογραφίες.









Αφού λοιπόν είδατε τις δικές μου επιλογές από το The Mini Prince.... Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω ότι το Busy Mama's Corner σε συνεργασία με το The Mini Prince σας προσφέρουμε ένα πανέμορφο χειροποίητο διακοσμητικό μαξιλάρι.

Τι πρέπει να κάνετε εσείς για να το αποκτήσετε:
LIKE στη σελίδα του Busy mama's Corner στο Facebook που θα βρείτε ΕΔΩ.
LIKE στη σελίδα του The Mini Prince στο Facebook που θα βρείτε ΕΔΩ.
Σχόλιο και tag έναν τουλάχιστον φίλο σας στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε ΕΔΩ και τέλος ΔΗΜΟΣΙΑ κοινοποίηση της φωτογραφίας αυτής.


ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1. Δεκτές γίνονται συμμετοχές μόνο από Ελλάδα και μόνο μία συμμετοχή ανά άτομο (ανά προφίλ στο FB) επιτρέπεται.
2. Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα ακολουθήσουν και τα 4 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.
3. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή από τη Δευτέρα 21/11/2016 έως και την Τετάρτη 30/11/2016 τα μεσάνυχτα.
4. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
5. Ο/Η τυχερός/ή αναγνώστης/στρια θα αναδειχθεί με κλήρωση και το όνομά του/της θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Busy Mama's Corner και τη σελίδα του The Mini Prince στο Facebook όπως επίσης θα ειδοποιηθεί και μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, προκειμένου να μας στείλει μία ταχυδρομική δ/νση για να του/της αποσταλούν τα δωράκια . Εφόσον δεν απαντήσει εντός 5 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail, θα επαναληφθεί η κλήρωση.
6.Το δωράκι θα αποσταλεί κατευθείαν από τo The Mini Prince στον/στην τυχερό/ή.
7. Αν επιθυμείς να αφήσεις οποιοδήποτε σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση, μπορείς φυσικά να το κάνεις, αλλά αυτό δεν συνιστά συμμετοχή στην κλήρωση. Για ο,τιδήποτε απορίες έχεις, μη διστάσεις να με ρωτήσεις αφήνοντάς μου σχετικό σχόλιο.


Καλή επιτυχία σε όλους!!!
Μέχρι την επόμενη ανάρτηση σας φιλώ γλυκά,
Έλενα Μ.



17 Νοεμβρίου 2016

Busy mama's recipe: Christmas cookies...!!!


Η πρώτη χριστουγεννιάτικη ανάρτηση για τη busy mama είναι γεγονός!!! Χθες βράδυ φτιάξαμε τα πρώτα μας χριστουγεννιάτικα μπισκότα και φυσικά σας τα προτείνουμε!!!

Χρησιμοποίησα τη συνταγη της αγαπημένης μου Γιάννας που μπορείτε να βρείτε εδω. Εγώ την είχα χρησιμοποιήσει και στο πάρτι γενεθλίων του Βαγγελίνου και μπορείτε να δείτε τι είχα φτιάξει εδω. Είναι πολύ εύκολη και πραγματικά μπορείτε να εμπλέξετε τα παιδάκια σας στην όλη διαδικασία! Δώστε τους κουπατ και αφήστε τα να φτιάξουν τα δικά τους μπισκότα!!! Θα απολαύσετε τη διαδικασία οικογενειακώς!!! Εχθές ο Βαγγελίνος δυστυχώς κοιμόταν όταν τα έφτιαξα μιας κι ως εργαζόμενη μαμά πλέον ο ελεύθερος χρόνος μου είναι μεταξύ 23:00 -01:00 το βράδυ... ωστόσο την επόμενη φορά θα τα φτιάξουμε Σαββατοκύριακο και θα σας έχω φωτογραφίες με τα μικρά χεράκια να φτιάχνουν κουλουράκια!!!

Αφού ετοίμασα τη ζύμη μου την άφησα λίγη ώρα να ξεκουραστεί κι άρχισα να την ανοίγω με τον πλάστη και να κόβω με τα κουπάτ... Διάλεξα χριστουγεννιάτικα δεντράκια, τον μπισκοτάνθρωπο, και αστεράκια.




Ιδέες για διακόσμηση πολλές... Εγώ τα αστεράκια τα άφησα απλά, στα δεντράκια έβαλα m&m και δάκρυα σοκολάτας στον μπισκοτάνθρωπο!!! Δε χρησιμοποίησα ζαχαρόπαστα γιατί ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι εξίσου όμορφο και γιορτινό!!!
Μανούλες βρείτε τρόπους να δημιουργείτε ΑΠΛΑ!!! Ο χρόνος όλων μας είναι περιορισμένος αλλά εγώ αρνούμαι να σταματήσω να κάνω τα πράγματα που αγαπώ επειδή δεν έχω χρόνο. Βρίσκω όμως τρόπους να τα κάνω ΑΠΛΑ!!!

Σας προτείνω την όλη διαδικασία ανεπιφύλακτα!!!

Και μην ξεχνάτε να ανεβάζετε φωτογραφίες στη σελίδα του Busy Mama's Corner στο Facebook αν δοκιμάζετε τις συνταγές που σας προτείνω!!!

Καλή επιτυχία!!!

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση
Σας φιλώ γλυκά
Έλενα Μ.

Αν θέλετε να μη χάνετε ανάρτηση από τη Busy Mama τότε συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα!!!!

Με αυτή την ανάρτηση συμμετέχω στην αντίστροφη μέτρηση της Δέσποινας για τα Χριστούγεννα!!!



10 Νοεμβρίου 2016

Busy mama's beauty tips!


Κορίτσια μου η Καίτη από τις Παραμυθένιες απάντησε σε μια πρόκληση /πρόσκληση της Μαρίας από το Beauty Harmony blog η οποία πολύ προβληματίστηκε με μια ανάρτηση που ανέβασε η Μάγδα μου από το Κάθε Μέρα Γονείς κι έτσι λοιπόν βρέθηκα απόψε να σας γράφω τα τρία beauty tips που χρησιμοποιώ μέσα στη μέρα μου.

Δε θα διαφοροποιηθώ από τα άλλα κορίτσια λέγοντας ότι τώρα που έγινα μαμά δεν έχω πια το χρόνο που είχα παλιότερα για να περιποιηθώ τον εαυτό μου. Παρόλα αυτά προσπαθώ να έχω ένα τεταρτάκι για μένα μέσα στην κάθε μέρα.

Επίσης η ανάρτηση αυτή με βρίσκει σε μεταβατικό στάδιο καθώς αποφάσισα πρόσφατα να αλλάξω φιλοσοφία στα καλλυντικά που χρησιμοποιώ και πρόσφατα επέλεξα την YVES ROCHE μια Γαλλική εταιρεία με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της φυτικής κοσμετολογίας. Υπεύθυνη για την αλλαγή αυτή είναι η φίλη μου η Εύη από το mama's 'n' papa's και μια εβδομάδα σχεδόν μετά μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένη και δεν έχω μετανιώσει για την απόφασή μου!!!

Πάμε λοιπόν στα τρία beauty tips από τη Busy mama:

1. Καθαρισμός κι ενυδάτωση της επιδερμίδας (πρωί - βράδυ). Ποτέ δεν άντεχα στην σκέψη πως θα κοιμηθώ με το μακιγιάζ στο πρόσωπό μου. Οπότε πάντα καθαρίζω  κι ενυδατώνω το πρόσωπό μου. Πρόσφατα εξειδικεύτηκα στη χρήση μασκών ομορφιάς. Προσπαθώ να κάνω μια φορά την εβδομάδα απολέπιση, μια φορά μια μάσκα για βαθύ καθαρισμό και μια φορά την εβδομάδα μάσκα για βαθιά ενυδάτωση και φυσικά δεν ξεχνώ την κρέμα ημέρας και νύχτας καθημερινά.

Αν προλαβαίνω εγώ που είμαι πολύ αναβλητικός άνθρωπος τότε όλες σας μπορείτε να βρείτε 10 λεπτά και να τα αφιερώσετε στην περιποίηση προσώπου!!!

2. Χρήση ενυδατικής κρέμας για τα χέρια. Η ηλικία μιας γυναίκας προδίδεται από τα χέρια της γι' αυτό προσπαθώ πάντα να τα κρατώ ενυδατωμένα. Σε κάθε τσάντα μου θα βρείτε έστω μια μικρή συσκευασία ενυδατικής κρέμας.

3. Το τρίτο και τελευταίο tip αφορά κοπέλες που έχουν ελαφρώς σπαστά μαλλιά σαν κι εμένα. Λαδάκι στα μαλλιά μετά το λούσιμο. Πάντα προβληματιζόμουν για το ποιον αφρό να διαλέξω ώστε να πετύχω την τέλεια μπούκλα. Από τότε που έγινα μαμά ανακάλυψα πως αν βάλεις μια ποσότητα από το λαδάκι που χρησιμοποιείς κι αρχίσεις απλά να δουλεύεις τα μαλλιά σου κάνοντας κινήσεις για να σχηματίσεις μπούκλες για αρκετή ώρα τότε θα έχεις το πιο όμορφο σπαστό μαλλί ever!!! Το καλοκαίρι το άφηνα να στεγνώσει μόνο του αλλά τώρα χρησιμοποιώ το μπιστολάκι μαλλιών με τη φυσούνα.

Αυτά είναι τα δικά μου μυστικά ομορφιάς κι ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα κορίτσια..

Κι επειδή έφτασε η ώρα να καλέσω με τη σειρά τις επόμενες bloggers που θα μοιραστούν τα δικά τους μυστικά ομορφιάς...Μμμμμμμμμμ.....

Μαρία Shabby Mommy
Εύη mama's 'n' papa's
Εττυ parettyng

Αποκαλύψτε τα δικά σας τρία μυστικά ομορφιάς παίρνοντας μέρος στη συζήτηση /πρόκληση Μην ξεχνάς μαμά, είσαι γυναίκα!

04 Νοεμβρίου 2016

Μια καινουρια συνεργασια κι ο πρωτος μας διαγωνισμος βιβλιου!!!



Σημερα ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενη καθως η πρωτη συνεργασια με εκδοτικο οικο για το blog ειναι πλεον γεγονος. Οι εκδοσεις Κεντικελενη με τιμησαν με την επιλογη τους.

Οι Εκδόσεις Κεντικελένη ιδρύθηκαν την εποχή της μεταπολίτευσης, το 1974, εκδίδοντας την επίκαιρη για την περίοδο εκείνη πεντάτομη επιτυχημένη σειρά «Ιστορία των Επαναστάσεων», ένα πολύτιμο ιστορικό ντοκουμέντο για τους τέσσερις αιώνες που διαμόρφωσαν τον σημερινό κόσμο. 
Από το 1980 εστιάσαν το ενδιαφέρον τους σε βιβλία που αφορούν την διαπαιδαγώγηση και ανάπτυξη του παιδιού, από την γέννηση έως και την εφηβεία εκδίδοντας την διαχρονική πεντάτομη σειρά «Γονείς και Παιδιά» της Miriam Stoppard. Συνεχισαν την προσπάθεια να βοηθησουν τους γονείς στο έργο της ανατροφής των παιδιών με το εξάτομο έργο «Επάγγελμα Μητέρα» – δημιούργημα ενός εκλεκτού επιτελείου παιδαγωγών, παιδιάτρων και παιδοψυχολόγων. 
Μετά το 2000 έχουν επικεντρώσει τις εκδόσεις τους σε βιβλία δημιουργικής διαπαιδαγώγησης παιδιών προσχολικής ηλικίας. Μεγάλος όγκος των τελευταιων εκδοσεων τους είναι βιβλία κατασκευών που απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε παιδαγωγούς και γονείς. Μέχρι τώρα έχουμν εκδώσει παραπάνω από 85 τέτοιους τίτλους οι οποίο βρίσκουν συνεχή ανταπόκριση στο αγοραστικό κοινό. Παράλληλα, διαθέτουν και ποικιλία άλλων εκπαιδευτικών βιβλίων που στοχεύουν να αναπτύξουν την κοινωνικοποίηση και την περιβαλλοντική συνείδηση των παιδιών μέσω εύκολων δραστηριοτήτων ή μικρών ιστοριών. 

Επισης υπαρχει μεγαλη ποικιλία απο ιστοριες γραμμενες για παιδια οπως ακριβως ειναι και η σειρα "Ο Φοιβος ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ" η οποια αποτελειται απο 13 διασκεδαστικες ιστοριες με ηρωα τον Φοιβο ενα αξιαγαπητο κουνελακι!!! Στις ιστοριες περιγραφονται ολα τα σταδια αναπτυξη του παιδιου. Οι γονεις καλουνται να παιξουν σημαντικο ρολο στην καθοδηγηση των παιδιων προς την αυτονομια και καθως το μαλωμα, οι τιμωριες, οι φωνες και ο εξαναγκασμος φερνουν τα αντιθετα απο τα επιθυμητα αποτελεσματα, οι περιπετειες του Φοιβου βοηθουν τους γονεις να δωσουν πειστικες απαντησεις σε μια σειρα απο συγχρονα καθημερινα ζητηματα στη ζωη του παιδιου και βοηθουν επισης ωστε η μαθηση και η προσαρμογη των παιδιων στις νεες συνθηκες να μοιαζει με παιχνιδι.

Σε συνεργασια λοιπον με τις εκδοσεις Κεντικελενης χαριζουμε σε τεσσερις τυχερους τις παρακατω ιστοριες...
Ο Φοιβος πηγαινει στο γιατρο.
Ο Φοιβος και το πρασινο γιογιο.
Ο Φοιβος πεταει την πιπιλα.
Ο Φοιβος μαθαινει Καλους Τροπους.




Πως θα λαβετε μερος;;; Ακολουθηστε τα παρακατω βηματα:

LIKE στη σελιδα του Busy mama's Corner στο Facebook που θα βρειτε εδω.

LIKE στη σελιδα των εκδοσεων Κεντικελενης στο Facebook που θα βρειτε εδω

Δημοσια κοινοποιηση της φωτογραφιας του διαγωνισμου που θα βρειτε εδω.

Σχολιο κατω απο τη φωτογραφια με ποιο βιβλιο θα θελατε να κερδισετε.

ΌΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Δεκτές γίνονται συμμετοχές μόνο από Ελλάδα και μόνο μία συμμετοχή ανά άτομο (ανά προφίλ στο FB) επιτρέπεται.
2. Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα ακολουθήσουν και τα 4 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.
3. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή από την Παρασκευη 4/11/2016 έως και την Παρασκευη 11/11/2016 τα μεσάνυχτα.
4. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
5. Ο/Η τυχερός/ή αναγνώστης/στρια θα αναδειχθεί με κλήρωση μέσω του random.org και το όνομά του/της θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Busy Mama's Corner και τη σελιδα των εκδοσεων Κεντικελενη όπως επίσης θα ειδοποιηθεί και μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, προκειμένου να μας στείλει μία ταχυδρομική δ/νση για να του/της αποσταλούν τα δωράκια . Εφόσον δεν απαντήσει εντός 5 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail, θα επαναληφθεί η κλήρωση.
6.Το δωράκι θα αποσταλεί κατευθείαν από τη Busy Mama.
7. Αν επιθυμείς να αφήσεις οποιοδήποτε σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση, μπορείς φυσικά να το κάνεις, αλλά αυτό δεν συνιστά συμμετοχή στην κλήρωση. Για ο,τιδήποτε απορίες έχεις, μη διστάσεις να με ρωτήσεις αφήνοντάς μου σχετικό σχόλιο σου.

Αυτα προς το παρον.... Μην ξεχασεις να σχολιασεις τη φωτογραφια!!!
Μεχρι την επομενη αναρτηση
Σας φιλω γλυκα
Ελενα Μ.


Αν θέλετε να μη χάνετε ανάρτηση από τη Busy Mama τότε συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog!!!

01 Νοεμβρίου 2016

Busy Mama's Recipe: Apple and cinnamon muffins


Προχθές ψάχνοντας να βρω την τέταρτη συνταγή με μήλα για το μήνα Οκτώβριο θυμήθηκα ότι είχα πολύ καιρό να φτιάξω τα Muffins μήλου κανέλλας από τη σελίδα του Άκη Πετρετζίκη. Η συνταγή είναι πολύ εύκολη και τα υλικά τα έχετε όλες στην κουζίνα σας αυτή την εποχή!

Τσεκάρετε συνταγή και υλικά εδώ.

Εγώ μόνο θα σας πω ότι δεν χρειάζεται καν να βγάλετε το μίξερ από το ντουλάπι σας. Προσωπικά προτιμώ αυτού του είδους τις συνταγές καθώς τα φτιάχνω αργά το βράδυ που κοιμάται ο Βαγγελίνος. Οπότε μια σχετικά ήσυχη συνταγή έχει πολλές περισσότερες πιθανότητες να την προτιμήσω!
                                                                                                                             
                









Extra Facts:

1. Τα υλικά που δίνει ο Άκης είναι υπεραρκετά. Εγώ έβγαλα περίπου 25-26 muffins και με βόλεψε πολύ καθώς φιλοξενούσα τους κουμπάρους και ήθελα να έχουμε κάτι για πρωινό / γλυκό /κάτι για τη λιγούρα (πείτε το όπως θέλετε). Έφτασαν και περίσσεψαν!!!

2. Στον δικό μου φούρνο χρειάστηκαν ακριβώς 25 λεπτά.

3. Εγώ δεν ψιλόκοψα τα μήλα με το μαχαίρι αλλά τα έβαλα στο multi για μεγαλύτερη ευκολία. Προσοχή δεν χρειάζονται λιώσιμο απλά κόψιμο.

4. Σερβίρονται με άχνη ζάχαρη και κανέλλα. Αφήστε τα σκέτα κι όταν πρόκειται να σερβίρετε πασπαλίστε με φρέσκια άχνη ζάχαρη και κανέλλα κάθε φορά καθώς αν μείνει υγροποιείται η ζάχαρη και χάνεται.

5. Τέλος έβαλα την απλή Φαρίνα (κι όχι με πορτοκάλι όπως προτείνεται) και μια χαρά μυρωδάτα και γευστικά βγήκαν.


Τη δοκιμάσαμε λοιπόν και σας την προτείνουμε!!!

Και μην ξεχνάτε να ανεβάζετε φωτογραφίες στη σελίδα του Busy Mama's Corner στο Facebook αν δοκιμάζετε τις συνταγές που σας προτείνω!!!

Καλή επιτυχία!!!

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση
Σας φιλώ γλυκά
Έλενα Μ.

Αν θέλετε να μη χάνετε ανάρτηση από τη Busy Mama τότε συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα!!!!

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design