13 Ιουλίου 2016

...σε αυτό το ταξίδι που λένε ζωή! Απάντηση στην προκληση/πρόσκληση της Μαρίας Shabby Mommy!

Photo credits: babblingbrookesblog

Ξεκινώ με λίγη δόση χιούμορ δανειζόμενη την πιο γνωστή ατάκα του αγαπημένου μου πρωταγωνιστή από το "How I met your mother".



Κατά καιρούς ακολουθώ διάφορα blogs και διαβάζω πολύ ενδιαφέροντα πράγματα!!! Βλέπω δημιουργικές μαμάδες, μαμάδες που τα καταφέρνουν στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και γενικότερα απο τότε που παντρεύτηκα και πολύ περισσότερο απο τότε που έμεινα έγκυος ψάχνοντας απαντήσεις σε διάφορα θέματα επισκέπτομαι πολλά ενδιαφέροντα blogs. Εννοείται οτι έχω αγαπημένα κι εννοείται οτι υπάρχουν κάποια που θα μπω να τα διαβάσω καθημερινά. Το Shabby Mommy της αγαπημένης μου Μαριας είναι ένα από αυτά!!! Ειναι ενα blog με αισθητικη απολυτα εναρμονισμενη με τα γουστα μου και η Μαρια εχει μπει δυναμικα στο χωρο του blogging χαριζοντας μας υπεροχα κειμενα απο την καθημερινοτητα της με το σπορακι της (Μυρτουλα πλεον μιας και η Μαρια οργανωσε μια βαπτιση ανταξια της πριγκιπισσας της!!!!), πολλες κατασκευες, και οχι μονο. Γενικοτερα για μενα εχει ενα blog που αξιζει να ακολουθησετε και να διαβασετε.

Ετσι λοιπον την προηγούμενη εβδομάδα ενα βραδυ ειχα βαλει τον Βαγγελινο για υπνο κι αρχιζε χαλαρωση της μανας!!! Αργα το βραδυ μπαινω και διαβαζω τα κοριτσια μου οπως τα λεω εγω!!! Ειχε ανεβασει το Μαρακι λοιπον ενα κειμενο με τιτλο που κέντριζε το ενδιαφέρον... Αρχισα λοιπον να διαβαζω τα 10 πραγματα που θελει να κανει με το σπορακι της κι όχι μόνο.... Απολαμβανα την καθε λεξη και χανομουν σε περιγραφες ομορφων δρομων κι εξωτικων προορισμων.... Καπου εκει προς το τελος...τσουπ και το ονομα μου!!!! Η Μαρια ειχε καλεσει εμενα κι αλλες bloggers να γραψουμε τα δικα μας 10 πραγματα/στοχους που θελουμε να επιτυχουμε!!!!

Οποτε Μαρακι μου ιδου οι 10 στοχοι μου οπως βγαινουν μεσα απο το μυαλο και την καρδια μου....

1. Τωρα που ο Βαγγελινος κοντευει να γινει ενος χρονου παλικαρακι ηρθε η ωρα να βγω και παλι στην αγορα εργασιας. Μονο που τωρα στα 32 (για λιγους μηνες ακομα) η εργασια αυτη θελω να ειναι κατι που θα με γεμισει και θα με πληρωνει γιατι εχω κουραστει πολυ να μη μπορω να προσφερω στο σπιτι μου τους μισους μηνες του χρονου (οντας καθηγητρια Αγγλικων ειτε σε φροντιστηρια, ειτε αναπληρωτρια σε σχολείο, ειτε με ιδιαιτερα) για πολλα χρονια τωρα!!

2. Αν βρεθει λοιπον η παραπανω δουλεια..ενα μεγαλο μου ονειρο ειναι να περπατησω με τους αντρες της ζωης μου στους δρομους της Νεα Υορκης. Για μενα αυτος ειναι ο απολυτος προορισμος!!!

3. Σαν κοριτσακι κι εγω δε θα πρωτοτυπησω σχετικα με το σωμα μου και τη φυσικη μου κατασταση... θα ηθελα να καταφερω να νικησω αυτα τα 15 κιλα που με ταλαιπωρουν και να βαλω στη ζωη μου τη συστηματικη ασκηση ωστε να αποκτησω μια καλη φυσικη κατασταση... Ας μη γελιομαστε κοριτσια...γιναμε μαμαδες αλλα παραμενουμε γυναικες και συζυγοι και θέλουμε να αρέσουμε.

4. Πειθαρχια. Ενας απο τους στοχους που παλευω να κατακτησω ειναι η πειθαρχια. Θελω να καταφερω να ξυπναω νωρις χωρις περιττα χουζουρια, να ακολουθησω μια διατροφη και να την τηρησω... Η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο αναβλητικος τυπος σε οτι αφορα εμενα κι αυτο θελω να το αλλαξω.

5. Να αποκτησω (πρωτα ο Θεος) ακομα δυο παιδακια!!! Θελουμε πολλη φασαρια στο σπιτι!!!

6. Θα μιλησω για ακομα εναν προορισμο... Η Ρωμη ειναι η πολη που εχω ερωτευτει... Ειναι ολοκληρη ενα μουσειο... θελω να καταφερω να κρατησω το χερι του Βαγγελινου και να τον ξεναγησω στην πολη που ερωτευτηκα για δευτερη φορα τον πατερα του και να τον κανω να την λατρεψει οπως ακριβως κι εγω. Να γινει κοινωνος ολης αυτης της ομορφιας που βρισκεται στην πολη αυτη και να επισκεφθει ολα τα μουσεια, τα πανέμορφα εστιατόρια και τα γραφικά καφέ. Να πετάξει ένα νόμισμα στη Fontana di Trevi και να κάνει μια ευχή κλείνοντας τα μάτια του!!!

7. Να τελειωσω επιτελους το μεταπτυχιακο μου που εχω βαλει στον παγο για τον μικρο!!!

8. Να εχω την ευκαιρια να διδαξω στο Βαγγελινο ολα οσα αγαπω... Το διαβασμα, το θεατρο, τη μουσικη και μεσα απο ολα αυτα αυτος να γνωρισει τον εαυτο του και να διαμορφωσει χαρακτηρα και προσωπικοτητα!

9. Να καταφερω να παραμεινω για παντα ερωτευμενη με τον αντρα μου.

10. Να βλεπωτο παιδακι μου να μεγαλωνει, να ανθίζει και να γινεται ενας ευτυχισμενος ανθρωπος που θα ξεδιπλωνει τα ταλεντα του και τις δεξιοτητες του και θα κανει τον κοσμο μας καλυτερο γιατι οντως το μελλον βρισκεται στα χερια των παιδιων...




Αυτα απο εμενα

Σας φιλω

Ελενα Μ.




ΥΓ1. Μαρακι σημερα καταφερα και σηκωθηκα χωρις περιττα χουζουρια για να ξεκινησω την αναρτηση αυτη η οποια ομως τελειωσε τωρα το βραδυ γιατι απλα μετα ξυπνησε ο Βαγγελινος...

ΥΓ2. Σε ευχαριστω για την προκληση/προσκληση αυτη. Ηταν μια ευκαιρια να οριοθετησω και για μενα τους στοχους μου.

ΥΓ3. Ευχομαι σε ολα τα κοριτσια που λαμβανουν μερος στην προκληση αυτη να γεμισουν με τικ τις λιστες τους στα επόμενα χρόνια.





Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design